Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  GENELEC M030 aktiivikaiutin

  Alennus - 56,00 €

  Lisää kuvia

  GENELEC M030 aktiivikaiutin

  515,00 €

  Hinta (Tarjous) 459,00 €

  Varastotilanne

  Myymälä: Kysy saatavuus
  Tukku: Kysy saatavuus

  Genelecin uutuusmalli studioon ja musiikin kuunteluun.

  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  26.46€/kk - 24 kk erämaksu
  83.62€/kk - 6 kk erämaksu
  26.74€/kk - Tili
  44.62€/kk - 12 kk erämaksu
  160.25€/kk - 3 kk erämaksu  Jopa 24kk maksuaikaa, alkaen 5€/kk!

  Ilmainen toimitus, kun tilaat 199 eurolla

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Genelecin uudet M-sarjan 2-tieaktiivikaiuttimet esiteltiin Frankfurtissa Pro Light + Sound messujen yhteydessä 10. huhtikuuta 2013. Osana yrityksen kestävän kehityksen ohjelmaa (Genelec Embedded Sustainability - GES) energiatehokkaat M-sarjan kaiuttimet tuovat uutta ajattelua kaiutinmarkkinoille. Tuotesarjan suunnittelussa on kiinnitetty runsaasti huomiota kestäviin suunnitteluperiaatteisiin unohtamatta kuitenkaan luotettavuutta ja tarkkaa toistoa, joista Genelecin tuotteet tunnetaan jo 35 vuoden takaa.Samalla tuotteet tarjoavat runsaasti uutta ja innovatiivista teknologiaa kotistudiokäyttöön.

  Nyt esitellyt mallit ovat M030 ja M040 2-tieaktiivikaiuttimet, joiden kotelo on kotimaista luonnonkuitukomposiittia sisältäen noin puolet puukuituja. M030 ja M040 jatkavat Genelecin tuttua design-linjaa: pyöristetyt kulmat sekä kaareva etuseinä minimoivat kotelosta aiheutuvat reunaheijastukset ja parantavat stereokuvaa. Molemmissa malleissa on myös uusi ja innovatiivinen kotelon alaosaan sijoitettu refleksiputki, Laminar Integrated Port™ (LIP™), joka tuottaa tarkan ja häiriöttömän bassotoiston ilman koteloresonansseja tai ylimääräisiä virtausääniä.

  Kotelon yläosan suuntaavuutta on kehitetty uudella Advanced Directivity Control Waveguide™ (DCW™)- suuntaimella. Uuden materiaalin avulla myös kotelon sisätilavuus on saatu pidettyä suurena ja seinämät jäykkinä, minkä avulla toiston tarkkuus säilyy erinomaisena alimmista bassotaajuuksista korkeimpiin ylä-ääniin saakka.

  M-sarjan tuotteissa on myös uudet Genelecin D-luokan vahvistimet. Nämä energiatehokkaat ja matalasäröiset vahvistimet tuottavat huomattavasti vähemmän hukkalämpöä perinteisiin A/B-luokan vahvistimiin verrattuna.

  Tuotteissa on myös älykäs virransäästöominaisuus, joka kuluttaa valmiustilassa alle 0,5W. Automaattisen jännitteenvalinnan avulla kaiuttimet toimivat huoletta joka puolella maailmaa. Myös kaikki M-sarjan tuotteiden kaiutinelementit ovat uusia, suunniteltu juuri tähän kokonaisuuteen sopivaksi. Helppokäyttöisillä huonevastesäädöillä kaiuttimet voi jokainen kalibroida omaan huonetilaansa sopiviksi.

  Takapaneelin liitäntöinä löytyvät balansoitu XLR/plugi yhdistelmä sekä balansoimaton RCA-liitin.

  'Tekniset tiedot:

  • M030 - 5" bassoelementti ja ¾" diskanttielementti,
  • 50 W ja 30 W D-luokan vahvistimet.
  • Taajuusvaste 58 Hz - 21 kHz (+/-3dB),
  • äänenpaine 103 dB (1 m etäisyys, <3% särötaso).
  • Mitat korkeus 273 mm x leveys 190 mm x syvyys 190 mm
  • paino 4,6 kg
  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Genelec
  Arvostelut