Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  Soundcraft Ui 16 Digitaalinen WiFi-Mikseri

  Lisää kuvia

  Soundcraft Ui 16 Digitaalinen WiFi-Mikseri
  598,00 €

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
  Turun myymälä: Kysy saatavuus
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus

  Huippukätevä ja laadukas 16-kanavainen digimikseri, jota voit hallita langattomasti minkä tahansa nettiselaimen avulla! Tablet/PC/Smartphone-ohjaus iOS/Android/Windows/OS X/Linux, Integroitu WiFi, Legendaariset efektit dbx®, Digitech®, ja Lexicon®, Kattavat miksaustoiminnot, EQ + noise gate + kompressorit kaikkiin tuloihin ja lähtöihin, 2-kanavainen USB audio äänitys ja toisto sekä paljon muuta!

  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  32.87€/kk - 24 kk erämaksu
  106.78€/kk - 6 kk erämaksu
  34.83€/kk - Tili
  56.2€/kk - 12 kk erämaksu
  206.58€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Soundcraft Ui16 paketoi roudausystävälliseen räkkilaatikkoon täydellisen digitaalisen miksausjärjestelmän, jota voidaan sisäänrakennetun Wi-Fi'n kautta kontrolloida millä tahansa webbiselaimella. Soundcraftin uusi Ui-digimikserisarja on ainakin kahdella tapaa poikkeuksellinen:

  1. KAIKKI digimikserin ominaisuudet analogimiksereiden hintaluokassa.

  2. Miksereitä käytetään millä tahansa HTML5-nettiselaimella (Linux, Windows, Android, iOS, OSX...)

  Kaikki on digitaaliohjattua

  Koska mikkietuvahvistimia myöten kaikki on digitaaliohjattua, on käyttäjän helppo tallettaa hyväksi havaitut säädöt laitteen muistiin tulevia käyttökertoja varten. Asetuksia voi halutessaan kirjata talteen vaikka biisikohtaisesti. Tämä säästää runsaasti aikaa treenien ja keikkojen pystytysvaiheessa, kun vahvistustasot ja soundit pysyvät mikserin osalta muuttumattomina.

  Ui-sarjaan kuuluu kaksi versiota (Ui12 ja Ui16), jotka on nimetty sisääntulomäärien mukaan. Kumpikin laite on rakennettu kestävään metallirasiaan, joka voidaan sijoittaa lavalla lattialle, jolloin kaukokaapelia ei tarvita. Laitteissa on integroitu WLAN-tukiasema, jonka ohella esimerkiksi kiinteissä asennuksissa voidaan käyttää ethernet-porttia. Analogimiksereistä tuttu footswitch-liitäntä mahdollistaa yksinkertaisen kytkimen liittämisen kaikujen mykistämiseen spiikkien ajaksi.

  Miksereissä on sisäänrakennettuna dbx:n dynamiikkaprosessointi, s-limitteri, parametriset ja graafiset taajuuskorjaimet, kolme Lexiconin efektiprosessoria (reverb, delay, chorus -efekteille) sekä kahteen kanavaan Digitechin vahvistinmallinnoksia kitara- ja bassokäyttöä tai muuta soundikikkailua varten.

  Lisäinfoa miksauksen avuksi tarjoaa 120-alueinen audioanalysaattori, jollainen on tarjolla kaikkiin sisään- ja ulostuloihin. Häiriöiden ja kiertotaajuuksien löytäminen on helppoa, etenkin kun monitorointiin tarkoitettuja AUX-ulostuloja (Ui12 = 2kpl, Ui16 = 4 kpl) vartioi lisäksi dbx:n uusi ASF2-kierronvaimennus. Hyvä mittarointi on tietysti itsestäänselvyys ja HTML5-tekniikan ansiosta mittarointiviive on jopa pienempi kuin mitä erillisillä aplikaatioilla on saavutettu.

  Fyysisesti isokokoisempi Ui16 on myös mahdollista sijoittaa normaaliin 19" räkkiin. Molemmissa miksereissä on mahdollista toistaa musiikkia USB-tikulta käsin. Isompi Ui16 tarjoaa myös HDMI-ulostulon erillistä (kosketus)näyttöä varten ja USB- väyliä esimerkiksi hiirtä, näppäimistöä ja vaikka-stereoäänitystä varten. Ui-sarja tarjoaa siis paljon käyttömahdollisuuksia pienistä bändeistä kiinteisiin asennuksiin asti!

  Ominaisuudet:

  • Tablet/PC/Smartphone ohjattu Digitaalinen Mikseri
  • Integroitu Wi-Fi
  • Cross-platform yhteensopivuus iOS, Android, Windows, Mac OS, ja Linux laitteiden kanssa
  • Voit käyttää jopa 10 ohjauslaitetta (tablet, phone, PC) yhtaikaisesti
  • Legendaariset efektit: dbx®, Digitech®, ja Lexicon®
  • myös mikkietuasteet täysin ohjattavissa ja asetukset tallennettavissa
  • 4-band Parametric EQ, High-Pass Filter, Compressor, De-esser ja Noise Gate kaikissa tulokanavissa
  • 31-band Graphic EQ, Noise Gate ja Compressor kaikissa ulostuloissa
  • Real-Time Frequency Analyser (RTA) tuloissa ja lähdöissä
  • 3 Lexicon® FX efektiprosessoria: Reverb, Delay ja Chorus
  • Subgroups, Mute Groups, View Groups, ym. miksaustoimintoja
  • Show/Snapshot recall suojatuin kanavin ja turvalukko toiminnoin
  • 2-kanavainen USB audio äänitys ja toisto
  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Ei

  Samantyyppisiä tuotteita: