Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  Blackstar ID:Core Stereo 100 Kitaravahvistin

  Lisää kuvia

  Blackstar ID:Core Stereo 100 Kitaravahvistin
  299,00 €

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
  Turun myymälä: Varastossa
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
  ID:Core High Power kitarakombo, 100W tehoa Super Wide Stereo soundilla, Helppo käyttää, 6 vahvistinsoundia, 12 digitaaliefektiä (3 samanaikaista), Sisäänrakennettu loopperi, Oktaaveri, ISF-sävysäätö, Efektilenkki, Linjatulo esim. taustaraidoille, USB-lähtö äänityksiin ja soundien editointiin, Kuulokelähtö ILMAINEN Blackstar Insider ohjelmisto tietokoneelle, Sisältää jalkakytkimen
  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  19.08€/kk - 24 kk erämaksu
  56.95€/kk - 6 kk erämaksu
  17.42€/kk - Tili
  31.28€/kk - 12 kk erämaksu
  106.92€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Blackstar ID:Core 100 Stereo on supersuositun ID:Core -sarjan toiseksi järein malli massiivisella 100W tehollaan. Vahvistimessa on kaikki ID:Core -sarjan pienemmistä komboista tutut hyvät ominaisuudet: Valitse kuudesta erilaisesta vahvistinsoundista ja lisää huippulaadukkaat stereoefektit makusi mukaan!

  ID:Core 100:n soundin ytimessä on Super Wide Stereo -teknologia, joka tuottaa todella laajan kitarasoundin lisäksi myös nautittavan kuuntelukokemuksen musiikille. Massiivisen tehonsa ansiosta voit viedä ID:Core 100:n myös suoraan treenikselle tai keikalle!

  Tässä mallissa on myös sisäänrakennettu loopperi! Napin painalluksella voit nostaa luovuutesi uudelle tasolle - soita sisään rytmikitarat ja vedä soolot niiden päälle tai luo lavan täydeltä kitarasoundia kätevästi.

  Laitteessa on 12 digitaaliefektiä kolmessa eri kategoriassa (modulaatio, delay, kaiku) ja voit käyttää näitä kolmea päällekkäin luodaksesi upeita soundimaailmoja. Tässä mallissa on uutena lisänä myös laadukas oktaaveri.

  Soundien hienosäätö käy nopeasti nerokkaalla ISF-säätimellä, jolla siirryt hetkessä brittivahvistimen soundista jenkkityyliseen.

  Lisäksi laitteessa on USB-ulostulo, jonka avulla voit äänittää kitarariffit suoraan tietokoneelle tai hienosäätää soundejasi ilmaisen Blackstar Insider -ohjelmiston avulla.

  Ominaisuudet:

  • Teho: 100W
  • Soundit: 6 Clean Warm, Clean Bright, Crunch, Super Crunch, OD1, OD2
  • Säädöt: Voice Control, Gain, Volume, Tap Tempo, USB Input, ISF, Effect Level, Looper, Octaver
  • Efektit: 12 digitaaliefektiä super-laajalla stereoäänellä: 4x Modulation, 4x Delay, 4x Reverb,3 yhtäaikaista efektiä, ISF sävysäätö
  • Liitännät sisään: 1x Kitara, 1x MP3/linjatulo, Efektilenkki
  • Liitännät ulos: USB Audio Out, Efektilenkki, Kuulokelähtö
  • Paino: 12.5kg
  • Mitat: (L x K x S) 573 x 447 x 241 mm
  • Jalkakytkin: Sisältyy pakettiin
  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Blackstar