Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Nouseva

1-10 of 168

Kalmah-basistin uusi työkalu

sunnuntaina, 18. elokuuta 2019 12.47.36 Europe/Helsinki

Lede Lehtinen - Kalmah - ESP LTD Stream-1005

Timo "Lede" Lehtinen Kalmah-bändistä hankki uuden basson! ESP LTD Stream-1005 pääsi heti tositoimiin keikoille, joita Kalmahilla onkin ollut kiitettävästi kevään ja kesän mittaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Jo kunnioitettavan 20 vuoden iän saavuttanut bändi suuntaa loppusyksystä ensimmäistä kertaa Australiaan. Viime vuonna julkaistu Palo-albumi on myös täyttä rautaa ja se on kerännyt erinomaisia arvioita. Jos nyt jostain syystä olet missannut tämän, kannattaa aloittaa esim. Take Me Away -biisistä, jonka video löytyy täältä »

Lisätietoja bassosta sivuiltamme »

Posted By Musamaailma

Juhannuksen aukioloajat

tiistaina, 18. kesäkuuta 2019 16.21.43 Europe/Helsinki

Juhannuksen 2019 aukioloajat myymälöissä:

Torstai 20.6. avoinna normaalisti klo 10-18
Perjantai 21.6. suljettu
Lauantai 22.6. suljettu
Maanantai 24.6. Helsingin myymälä 10-18, Turun myymälä suljettu
Tiistai 25.6. Molemmat myymälät avoinna normaalisti

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!

Juhannustunnelmiin Tanglewood akustisilla kitaroilla

Posted By Musamaailma

Gary Holt Musamaailmassa 29.6.!

tiistaina, 18. kesäkuuta 2019 14.36.39 Europe/Helsinki

Gary Holt Musamaailmassa 29.6.2019!

Slayer viimeistä kertaa

Tuska-festivaalin pääesiintyjä tänä vuonna on oikeutetusti Slayer. Bändin massiivinen jäähyväiskiertue saatiin vielä Suomeen, nyt paikkana on Tuskan päälava lauantaina 29.6.

Sitä ennen samana päivänä saamme bändin kitaristi Gary Holtin vierailulle Musamaailman Helsingin myymälään! ESP-artisti, myös kulttimainetta nauttivasta Exodus-bändistä tunnettu Holt jakaa nimmareita klo 14-14:30, joten kannattaa ehdottomasti osua paikalle tuolloin.

Osoite on: Liisankatu 18, Kruununhaka, Helsinki.

Lisäksi voit tsekata esim. miehen nimikkokitaran, ESP LTD GH-600:n ja paljon muuta jämerää myymälästämme ennen illan keikkoja!

Posted By Musamaailma

Logistiikan työntekijä löytyi

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 23.08.09 Europe/Helsinki

Etsimme viime kuussa uutta logistiikkatyöntekijää ja hakemuksia tuli mukavasti. Valinta on nyt suoritettu. Uusi tiimiläisemme Tuomo aloittaa hommat pian ja soittokamat pääsevät taas kulkemaan nopeaan tahtiin.

Kiitos kaikille työpaikasta kiinnostuneille ja hakemuksen lähettäneille!

Logistiikkahenkilö löydetty

Posted By Musamaailma

ESP kitara-arvonta suoritettu

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 11.39.04 Europe/Helsinki

Järjestimme aiemmin toukokuussa ESP-kitaraklinikkakiertueen neljällä paikkakunnalla. Klinikat saivat mahtavasti kävijöitä ja samalla oli mahdollisuus osallistua upean ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitaran arvontaan.

Tsekkaa videolta, kuka voitti!

Onnea voittajalle ja iso kiitos kaikille osallistuneille!

ESP arvonta - YouTube

Posted By Musamaailma

Enthring-teemakitara löysi uuden kodin

sunnuntaina, 12. toukokuuta 2019 11.14.28 Europe/Helsinki

Enthring - Since Time Immemorial

Enthring -teemakitara löysi uuden kodin

Uutisoimme aiemmassa uutiskirjeessämme sinfonista death metallia soittavan Enthring-bändin uudesta Since Time Immemorial -EP:stä ja lupasimme kertoa lisää kuvassa näkyneestä uniikista ESP LTD -sähkökitarasta.

Enthring halusi juhlistaa uutta EP:tä jollakin mielenkiintoisella tavalla. Bändin vokalisti Tommi Kangaskortet ottikin asian tiimoilta jo hyvissä ajoin yhteyttä meihin, sillä idea tarvitsi alustakseen sopivan aihion. Antaa Tommin itsensä kertoa lisää:

"Meille visuaaliset aspektit ovat aina olleet tärkeitä ja mietimme, että mitä voisimme sen suhteen keksiä EP:n julkaisun yhteyteen. Törmättyäni netissä polttamalla tehtyyn taiteeseen, syntyi ajatus siitä, että voisimme tehdä visuaalisesti uniikin kitaran, joka liittyisi julkaisuumme.

Täydellinen kumppani meille tähän oli Musamaailma, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään. Olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä, että tämä on myös meille mahdollisuus vaikuttaa ja tästä syystä etsimme kitaralle kohteen, jossa sille on aito tarve."

ESP LTD M Series

Kitaran aihioksi löydettiin uusi ESP LTD M Series -yksilö humbucker-mikeillä ja Floyd Rose Special -tallalla. M-malleissa on tyylikkään yksinkertaiset muodot, nopea kaula ja helppo soitettavuus. Tasainen kansi sopi mainiosti suunnitelman seuraaviin vaiheisiin.

Aihion alkuperäinen kiiltolakattu musta pinta piti ensin poistaa rungosta huolellisesti, joten ensi töinä kitarasta irrotettiin kaikki osat ja elektroniikka. Tämän jälkeen päästiin hiomaan pintaa kannesta. Musta väri päätettiin säilyttää muualla rungossa ja työvaiheet haluttiin minimoida, joten homma piti tehdä tarkasti.

Pohjatyöt tehtynä

Seuraava työvaihe olikin sitten Enthringin uuden EP:n kansitaiteen elementtien tuominen kitaraan polttamalla. Tämän uniikin designin suunnitteli ja toteutti pyrografia-tekniikkaan erikoistunut Annie Murphy.

Kun kitaran pintatyöt oli saatu tehtyä, oli jäljellä osien kasaaminen ja säätöjen tsekkaus.

Pyrografia-kuvitus

Sitten valmis kitara oli aika toimittaa paikkaan, jossa se pääsisi hyvään käyttöön. Mietimme Enthringin kanssa sopivaa kohdetta jo ennakkoon ja syntyi ajatus viedä soittamisen iloa lapsille ja nuorille, jotka on jouduttu sijoittamaan kodin ulkopuolelle. Soittoharrastus on tutkitusti hyvä kanava tunteiden purkamiselle. Se auttaa myös treenaamaan keskittymistä ja tarjoaa muuta ajateltavaa arjen haasteiden keskelle.

Kitara lahjoitettiin Naulakallion lastenkotiin, joka sijaitsee Helsingin Mellunmäessä. Lastenkodissa asuu alle 18-vuotiaita huostaanotettuja nuoria. Pian saimme Naulakalliosta terveisiä, että soittopeli pääsi tositoimiin:

"Lahjoituskitara on otettu käyttöön ja kitara on jo tuottanut suurta mielihyvää yhdelle lapselle. Suurkiitos lahjoittajille, Naulakallion lastenkodin puolesta vastaava ohjaaja Mikael Stark.”

Enthring EP nyt saatavana

Enthringin Since Time Immemorial -digijulkaisu on saatavana Spotifysta, Bandcampista, iTunesista ja Google Playsta nyt.

Lisää Annien pyrografiataidetta: instagram.com/anniemurphytheburner
Enthring Official: facebook.com/Enthring

Posted By Musamaailma

Etsimme logistiikan työntekijää

tiistaina, 30. huhtikuuta 2019 11.22.00 Europe/Helsinki

Etsimme taas joukkoomme tehokasta, reipasta ja tarkkaa logistiikkatyöntekijää hoitamaan Musamaailman varastoa sekä toimituksia.

Edellytämme:

 • aiempaa työkokemusta logistiikan toiminnoista
 • henkilöauton ajokorttia
 • normaalia toimisto-ohjelmien hallintaa
 • järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta
 • tiimityötaitoja
 • hyvää suomen kielen taitoa

Erotumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Siksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen paikan yhdessä suurimmista suomalaisista soitinalan maahantuonti- ja tukkuliikkeistä
 • monipuolisen työn
 • ammattitaitoiset työkaverit

Työaika on neljä päivää viikossa (ma-to) ja työ tapahtuu klo 8-16 välisenä aikana. Palkkaus: TES.

Tule Musamaailman tiimiin!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus 17.5.2019 mennessä sähköpostilla sales@musamaailma.fi tai kirjeenä Musamaailma Oy, Ohrahuhdantie 2 A, 00680 Helsinki. Kuoreen merkintä ”hakemus”.

Posted By Musamaailma

Vapun aukioloajat myymälöissä

sunnuntaina, 28. huhtikuuta 2019 10.19.35 Europe/Helsinki

Myymälämme Helsingissä ja Turussa ovat avoinna vapunaattona 2019 seuraavasti:

 • Ti 30.4. klo 10-16
 • Ke 1.5. suljettu - Hyvää vappua!
 • To 2.5. normaalisti klo 10-18

Hauskaa vappua!

Posted By Musamaailma

Musamaailma & ESP kitaraklinikka-kiertue

keskiviikkona, 17. huhtikuuta 2019 15.42.17 Europe/Helsinki

Musamaailma & ESP Guitars kitaraklinikka-kiertue 2019

Musamaailma & ESP Guitars ylpeänä esittävät: Suuri kitaraklinikka-kiertue 13.-16.5.2019

ESP:llä soittavat eturivin suomalaiset kitaristit jalkautuvat neljälle paikkakunnalle toukokuussa. Luvassa on valtavasti asiaa sähkökitaroista, soittamisesta, tekniikasta ja treenaamisesta. Ja pääset tietysti näkemään ja kuulemaan taitavaa kitaransoittoa.

Mukana ESP-artistit Euge Valovirta (Cyhra), Samy Elbanna (Lost Society), Iivo Kaipainen (Arion), Erkka Korhonen (Raskasta Joulua) sekä Archie Cruz (Santa Cruz)!

Voita ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitara!

Lisäksi Suomen virallinen ESP-maahantuoja Musamaailma järjestää yhteistyössä paikallisten ESP-jälleenmyyjien kanssa klinikkapaikalle näyttävän kattauksen monenlaisia ESP-kitaroita, joita voit tietysti testata ja ostaa!

Tulemalla klinikalle voit samalla osallistua upean, 1049 euron arvoisen ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitaran arvontaan! Arvonta suoritetaan kaikkien jollekin neljästä klinikasta osallistuneiden ja paikan päältä saatavan arvontalipukkeen palauttaneiden kesken.

Musamaailma & ESP Guitars kitaraklinikka-kiertue - paikkakunnat

Varmista paikkasi mielenkiintoisessa tapahtumassa, osta lippusi nyt! Paikkoja on rajoitetusti. Pääsylippu maksaa 2 € ja sisältää ilmaisen virvoitusjuoman paikan päällä.

Kaikki tapahtumat alkavat klo 16:00 ja kestävät vähintään 3 tuntia. Tapahtumat ovat ikärajattomia.

Pääsyliput ostettavissa Musamaailman verkkokaupasta. Nimikoitu PDF-pääsylippu toimitetaan sähköpostitse. Avaa tiedosto puhelimesi näytölle tai tulosta ja esitä sisäänkäynnillä. Jos lippuja jää, niitä on ostettavissa myös tapahtumapaikalta ennen klinikan alkua (vain käteismaksu).

OSTA LIPUT - KUOPIO »
OSTA LIPUT - KAJAANI »
OSTA LIPUT - OULU »
OSTA LIPUT - JYVÄSKYLÄ »

Posted By Musamaailma

Pääsiäisen aukioloajat

sunnuntaina, 7. huhtikuuta 2019 15.22.16 Europe/Helsinki

Myymälämme ovat avoinna pääsiäisen 2019 aikaan seuraavasti:

 • To 18.4. normaalisti klo 10-18
 • Pe 19.4. suljettu
 • La 20.4. normaalisti klo 10-15
 • Ma 22.4. suljettu
 • Tiistaina 23.4. jälleen normaalisti klo 10-18.
Posted By Musamaailma
Nouseva

1-10 of 168