Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Nouseva

1-10 of 165

Logistiikan työntekijä löytyi

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 23.08.09 Europe/Helsinki

Etsimme viime kuussa uutta logistiikkatyöntekijää ja hakemuksia tuli mukavasti. Valinta on nyt suoritettu. Uusi tiimiläisemme Tuomo aloittaa hommat pian ja soittokamat pääsevät taas kulkemaan nopeaan tahtiin.

Kiitos kaikille työpaikasta kiinnostuneille ja hakemuksen lähettäneille!

Logistiikkahenkilö löydetty

Posted By Musamaailma

ESP kitara-arvonta suoritettu

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 11.39.04 Europe/Helsinki

Järjestimme aiemmin toukokuussa ESP-kitaraklinikkakiertueen neljällä paikkakunnalla. Klinikat saivat mahtavasti kävijöitä ja samalla oli mahdollisuus osallistua upean ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitaran arvontaan.

Tsekkaa videolta, kuka voitti!

Onnea voittajalle ja iso kiitos kaikille osallistuneille!

ESP arvonta - YouTube

Posted By Musamaailma

Enthring-teemakitara löysi uuden kodin

sunnuntaina, 12. toukokuuta 2019 11.14.28 Europe/Helsinki

Enthring - Since Time Immemorial

Enthring -teemakitara löysi uuden kodin

Uutisoimme aiemmassa uutiskirjeessämme sinfonista death metallia soittavan Enthring-bändin uudesta Since Time Immemorial -EP:stä ja lupasimme kertoa lisää kuvassa näkyneestä uniikista ESP LTD -sähkökitarasta.

Enthring halusi juhlistaa uutta EP:tä jollakin mielenkiintoisella tavalla. Bändin vokalisti Tommi Kangaskortet ottikin asian tiimoilta jo hyvissä ajoin yhteyttä meihin, sillä idea tarvitsi alustakseen sopivan aihion. Antaa Tommin itsensä kertoa lisää:

"Meille visuaaliset aspektit ovat aina olleet tärkeitä ja mietimme, että mitä voisimme sen suhteen keksiä EP:n julkaisun yhteyteen. Törmättyäni netissä polttamalla tehtyyn taiteeseen, syntyi ajatus siitä, että voisimme tehdä visuaalisesti uniikin kitaran, joka liittyisi julkaisuumme.

Täydellinen kumppani meille tähän oli Musamaailma, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään. Olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä, että tämä on myös meille mahdollisuus vaikuttaa ja tästä syystä etsimme kitaralle kohteen, jossa sille on aito tarve."

ESP LTD M Series

Kitaran aihioksi löydettiin uusi ESP LTD M Series -yksilö humbucker-mikeillä ja Floyd Rose Special -tallalla. M-malleissa on tyylikkään yksinkertaiset muodot, nopea kaula ja helppo soitettavuus. Tasainen kansi sopi mainiosti suunnitelman seuraaviin vaiheisiin.

Aihion alkuperäinen kiiltolakattu musta pinta piti ensin poistaa rungosta huolellisesti, joten ensi töinä kitarasta irrotettiin kaikki osat ja elektroniikka. Tämän jälkeen päästiin hiomaan pintaa kannesta. Musta väri päätettiin säilyttää muualla rungossa ja työvaiheet haluttiin minimoida, joten homma piti tehdä tarkasti.

Pohjatyöt tehtynä

Seuraava työvaihe olikin sitten Enthringin uuden EP:n kansitaiteen elementtien tuominen kitaraan polttamalla. Tämän uniikin designin suunnitteli ja toteutti pyrografia-tekniikkaan erikoistunut Annie Murphy.

Kun kitaran pintatyöt oli saatu tehtyä, oli jäljellä osien kasaaminen ja säätöjen tsekkaus.

Pyrografia-kuvitus

Sitten valmis kitara oli aika toimittaa paikkaan, jossa se pääsisi hyvään käyttöön. Mietimme Enthringin kanssa sopivaa kohdetta jo ennakkoon ja syntyi ajatus viedä soittamisen iloa lapsille ja nuorille, jotka on jouduttu sijoittamaan kodin ulkopuolelle. Soittoharrastus on tutkitusti hyvä kanava tunteiden purkamiselle. Se auttaa myös treenaamaan keskittymistä ja tarjoaa muuta ajateltavaa arjen haasteiden keskelle.

Kitara lahjoitettiin Naulakallion lastenkotiin, joka sijaitsee Helsingin Mellunmäessä. Lastenkodissa asuu alle 18-vuotiaita huostaanotettuja nuoria. Pian saimme Naulakalliosta terveisiä, että soittopeli pääsi tositoimiin:

"Lahjoituskitara on otettu käyttöön ja kitara on jo tuottanut suurta mielihyvää yhdelle lapselle. Suurkiitos lahjoittajille, Naulakallion lastenkodin puolesta vastaava ohjaaja Mikael Stark.”

Enthring EP nyt saatavana

Enthringin Since Time Immemorial -digijulkaisu on saatavana Spotifysta, Bandcampista, iTunesista ja Google Playsta nyt.

Lisää Annien pyrografiataidetta: instagram.com/anniemurphytheburner
Enthring Official: facebook.com/Enthring

Posted By Musamaailma

Etsimme logistiikan työntekijää

tiistaina, 30. huhtikuuta 2019 11.22.00 Europe/Helsinki

Etsimme taas joukkoomme tehokasta, reipasta ja tarkkaa logistiikkatyöntekijää hoitamaan Musamaailman varastoa sekä toimituksia.

Edellytämme:

 • aiempaa työkokemusta logistiikan toiminnoista
 • henkilöauton ajokorttia
 • normaalia toimisto-ohjelmien hallintaa
 • järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta
 • tiimityötaitoja
 • hyvää suomen kielen taitoa

Erotumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Siksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme:

 • mielenkiintoisen paikan yhdessä suurimmista suomalaisista soitinalan maahantuonti- ja tukkuliikkeistä
 • monipuolisen työn
 • ammattitaitoiset työkaverit

Työaika on neljä päivää viikossa (ma-to) ja työ tapahtuu klo 8-16 välisenä aikana. Palkkaus: TES.

Tule Musamaailman tiimiin!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus 17.5.2019 mennessä sähköpostilla sales@musamaailma.fi tai kirjeenä Musamaailma Oy, Ohrahuhdantie 2 A, 00680 Helsinki. Kuoreen merkintä ”hakemus”.

Posted By Musamaailma

Vapun aukioloajat myymälöissä

sunnuntaina, 28. huhtikuuta 2019 10.19.35 Europe/Helsinki

Myymälämme Helsingissä ja Turussa ovat avoinna vapunaattona 2019 seuraavasti:

 • Ti 30.4. klo 10-16
 • Ke 1.5. suljettu - Hyvää vappua!
 • To 2.5. normaalisti klo 10-18

Hauskaa vappua!

Posted By Musamaailma

Musamaailma & ESP kitaraklinikka-kiertue

keskiviikkona, 17. huhtikuuta 2019 15.42.17 Europe/Helsinki

Musamaailma & ESP Guitars kitaraklinikka-kiertue 2019

Musamaailma & ESP Guitars ylpeänä esittävät: Suuri kitaraklinikka-kiertue 13.-16.5.2019

ESP:llä soittavat eturivin suomalaiset kitaristit jalkautuvat neljälle paikkakunnalle toukokuussa. Luvassa on valtavasti asiaa sähkökitaroista, soittamisesta, tekniikasta ja treenaamisesta. Ja pääset tietysti näkemään ja kuulemaan taitavaa kitaransoittoa.

Mukana ESP-artistit Euge Valovirta (Cyhra), Samy Elbanna (Lost Society), Iivo Kaipainen (Arion), Erkka Korhonen (Raskasta Joulua) sekä Archie Cruz (Santa Cruz)!

Voita ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitara!

Lisäksi Suomen virallinen ESP-maahantuoja Musamaailma järjestää yhteistyössä paikallisten ESP-jälleenmyyjien kanssa klinikkapaikalle näyttävän kattauksen monenlaisia ESP-kitaroita, joita voit tietysti testata ja ostaa!

Tulemalla klinikalle voit samalla osallistua upean, 1049 euron arvoisen ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitaran arvontaan! Arvonta suoritetaan kaikkien jollekin neljästä klinikasta osallistuneiden ja paikan päältä saatavan arvontalipukkeen palauttaneiden kesken.

Musamaailma & ESP Guitars kitaraklinikka-kiertue - paikkakunnat

Varmista paikkasi mielenkiintoisessa tapahtumassa, osta lippusi nyt! Paikkoja on rajoitetusti. Pääsylippu maksaa 2 € ja sisältää ilmaisen virvoitusjuoman paikan päällä.

Kaikki tapahtumat alkavat klo 16:00 ja kestävät vähintään 3 tuntia. Tapahtumat ovat ikärajattomia.

Pääsyliput ostettavissa Musamaailman verkkokaupasta. Nimikoitu PDF-pääsylippu toimitetaan sähköpostitse. Avaa tiedosto puhelimesi näytölle tai tulosta ja esitä sisäänkäynnillä. Jos lippuja jää, niitä on ostettavissa myös tapahtumapaikalta ennen klinikan alkua (vain käteismaksu).

OSTA LIPUT - KUOPIO »
OSTA LIPUT - KAJAANI »
OSTA LIPUT - OULU »
OSTA LIPUT - JYVÄSKYLÄ »

Posted By Musamaailma

Pääsiäisen aukioloajat

sunnuntaina, 7. huhtikuuta 2019 15.22.16 Europe/Helsinki

Myymälämme ovat avoinna pääsiäisen 2019 aikaan seuraavasti:

 • To 18.4. normaalisti klo 10-18
 • Pe 19.4. suljettu
 • La 20.4. normaalisti klo 10-15
 • Ma 22.4. suljettu
 • Tiistaina 23.4. jälleen normaalisti klo 10-18.
Posted By Musamaailma

Laatubassoja Battle Beastin & Arionin kiertueella

sunnuntaina, 7. huhtikuuta 2019 9.49.31 Europe/Helsinki

Eero Sipilä - Battle Beast - Spector bassot

Laatubassoja Battle Beastin ja Arionin kiertueella

Kovat kotimaiset power metallin lähettiläät Battle Beast ja Arion kiertävät parhaillaan Eurooppaa massiivisella yhteiskiertueella. Tiheätempoisella rundilla kaikkien palasten on oltava kunnossa ja soittajilla soittimet ovat tietysti keskiössä.

Maaliskuun lopulla uuden No More Hollywood Endings -levyn julkaisseen Battle Beastin basisti Eero Sipilä luottaa Spector-bassoihin. Äsken Eero haki meiltä vielä uuden 4-kielisen soittopelin, juuri sopivasti Euroopan reissun alkaessa. Kyseessä on Spector Legend 4 Custom -malli Amberburst-värityksellä ja Spectorin legendaarisella muotoilulla. Tässä 34" skaalan bassossa on mm. 24 nauhaa, EMG 35HZ -mikit, EMG:n etuaste sekä 3-alueinen EQ.

Gege Velinov - Arion - ESP

Arionin Gege Velinov puolestaan soittaa ESP E-II GB -sarjan bassoilla. Näistä Gegellä on 4- ja 5-kieliset mallit. GB:t on tehty saarnirunkoon ja vaahterakaula on liitetty siihen todella jykevällä viiden pultin liitoksella. GB-bassoissa on Seymour Duncanin valmistamat passiivimikit ja niinikään Duncanin 3-alueinen EQ. GB:n skaala on 34" ja näissä vaahteraotelautaisissa peleissä on 21 nauhaa.

Lue lisää:

Spector bassot »

ESP bassot »

Posted By Musamaailma

Ceaseless Torment & ESP Guitars

maanantaina, 25. maaliskuuta 2019 10.56.42 Europe/Helsinki

Ceaseless Torment - ESP Guitars

Tervetuloa ESP-perheeseen Ceaseless Torment! Tämän kotimaisen thrash metal -bändin kitaristit Kim Lappalainen ja Sebastian Fredriksson tarvitsivat uusia laatutyökaluja ja niitähän meiltä löytyi!

Miehet saivat uudet työkalut käsiinsä jo helmikuussa. Kitaristi/vokalisti Sebastianilla on ESP E-II Arrow, johon ladattiin Seymour Duncanin 59 ja JB -mikit. Kimin ESP E-II M-II neck thru -mallissa Floyd Rosen kaverina on EMG-aktiivimikit. Kim on pitkäaikainen ESP-diggari ja näitä M-sarjalaisia häneltä löytyy muitakin. Viimeisin lisäys kokoelmaan on tyylikäs ESP V-malli.

Ceaseless Torment on julkaissut kaksi pitkää studioalbumia ja työstää uutta materiaalia. Toivottavasti näemme bändin pian myös livenä!

Posted By Musamaailma

Daniel Freybergin uusi ESP Custom Shop

sunnuntaina, 10. maaliskuuta 2019 10.14.38 Europe/Helsinki

Daniel Freyberg - Children of Bodom

Daniel Freybergille uusi ESP Custom Shop -kitara

Children of Bodom -kitaristi Daniel Freyberg sai meiltä tällä viikolla mieluisan viestin. Juuri sopivasti ennen tämänpäiväistä Bodomin uuden Hexed-levyn julkaisua ja alkavaa kiertuetta saimme nimittäin lähetyksen ESP Custom Shopista. Danielille täysin miehen toiveiden ja mittojen mukaan Japanissa rakennettu käsityökitara saapui!

Daniel on Alexin ja Henkan tapaan ESP-artisti. Uuden, omat mieltymykset täyttävän kitaran saaminen tähän saumaan oli kova juttu. Kitarassa on ESP Arrow-mallia muistuttava muotoilu, mutta monet yksityiskohdat ja ominaisuudet ovat uniikkeja, eikä niitä ei löydy mistään sarjatuotantomallista.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 1

Kitara on todella tasapainoisen tuntuinen ja läpi rungon -kaula satiinipinnalla tarjoaa mahtavat työskentelyolosuhteet myös ylänauhoilla. Tallana on Floyd Rose Original ja EMG-tallamikki on saanut kaverikseen Sustainiacin, josta saa tarvittaessa yksikelaista soundia.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 2

Sustainiacin säädöt löytyvät mikkivalitsimen vierestä. Jakki on upotettu kätevästi rungon alaosaan, joten plugi ei ikinä taitu tai häiritse ikävästi.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 3

ESP Custom Shop toteutti Danielin kitaraan todella hienot otelaudan upotukset, jotka kestävät myös lähempää tarkastelua. Nauhojen viimeistely on myös huippuluokkaa. Lisäksi ylimmät nauhavälit on koverrettu ja otelaudan sivumerkit hohtavat pimeässä.

Koko komeus on viimeistelty mustan ja hopean väriyhdistelmällä, jossa on ripaus metallihohtoa. Pinstripet ovat myös maalarin taidonnäyte ja ne korostavat sopivasti rungon muotoja.


Children of Bodomin kauan odotettu kymmenes studioalbumi Hexed on julkaistu! Omasi saat esim. Levykauppa Äxästä tai Spotifysta.

Musamaailma toivottaa onnea koko bändille julkkarin johdosta. Miehet ja ESP:t pääsevät pian tositoimiin myös kiertueen merkeissä!

Children of Bodom - Hexed

Posted By Musamaailma
Nouseva

1-10 of 165