Boycott - The Mighty

Laulaja/lauluntekijä Tommi Läntinen on aina luottanut Musamaailman soittokamoihin.
Tänä vuonna Boycott täytti 30 vuotta ja lähti uuteen nousuun upouuden The Mighty -albumin myötä.

Annetaan Tommin itsensä kertoa pitkän yhteistyön vaiheista:
"Musamaailman ja minun yhteistyö on kestänyt jo kolme vuosikymmentä. Yhteistyö alkoi aivan Boycottin aloitusvaiheessa, jatkui siirryttyäni soolo-uralle ja muotoutui taas Boycottin näköiseksi The Mighty -albumin julkaisun sekä keikkojen myötä. Kaide Saarikko on aina ollut sanojensa arvoinen mies joka osa-alueella. Minulle on suuri ilo ja kunnia, että meistä on tullut hyvät ystävät. On ollut mahtavaa käyttää Musamaailman edustamia sähkiksiä, akkareita, styrkkareita, efektejä, mikrofoneja sekä PA-laitteita."

Tommi jatkaa: "Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Audix-mikrofonien osalta. Käytämme Audixia rummuissa, kitaroissa sekä luonnollisesti lauluissa. Tällä hetkellä käyttämäni uusi Audix Performance -sarjan langaton mikki on minulle unelmallinen työkalu. OM5-kapselilla varustettu mikki on tarkka artikuloinnin suhteen, eikä vuoda lavaääntä nimeksikään. Koko livesoundi on siis selkeämpi. Ääneni ja Audix OM5 ovat ikään kuin "oma soitin" livemusiikin kokonaisuudessa."

"Käytän Orelon 3-tie korvamonitoreja. Audixin kanssa tämä laitepari on minulle kuin "nappi suutarin silmään" (ja vielä Mikki Järvenpään miksaamana). Kiitän koko Musamaailman nykyistä ja entistä väkeä pitkästä, ammattimaisesta ja mahtavan asiantuntevasta yhteistyöstä. Teette minusta onnenpojan!"

Kiitos Tommi! Musamaailmalla on ollut suuri kunnia tehdä yhteistyötä Boycottin sekä kaikkien siinä soittaneiden ja nykyään soittavien muusikoiden kanssa 30 vuoden ajan.

- Kaide Saarikko, Musamaailma

Osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa Audix OM3 laulumikin, Boycottin uusimman levyn tai Boycott T-paidan! >>>