Ville Mäkinen, Apulanta - ESP Custom Shop

Apulannan Ville Mäkinen rokkaa ESP-bassoilla

Vuodesta 2014 Apulanta-yhtyeen basistina toiminut ammattimuusikko Ville Mäkinen haki vastikään Musamaailmasta uuden työkalun, ESP E-II Stream -basson. Tämä ESP:n omaa käsialaa oleva soitin on kaikin puolin kovaan keikkaelämään tehty ja muotoilussa on rock-asenteen lisäksi haettu soittomukavuutta.

Villen soittimeen modattiin Hipshot Bass Xtender, jolla paksuimman kielen voi dropata esim. E:stä D:hen tai alemmas. Kätevä pikku osa, joka lisää soittimen viremahdollisuuksia, eikä työkalua tarvitse vaihtaa kesken keikan.

Lisäksi bassossa on EMG 35 -aktiivimikit, joista irtoaa tuhdin alakerran lisäksi hyvää presenssiä ja erottelevaa keskialuetta. Muina spekseinä mainittakoon Gotohin virityskoneistot, EMG BTC 2-alueinen EQ, Schaller hihnalukot sekä Hipshot A-Style talla.

Hipshot Bass Xtender

ESP E-II  -sarjan bassot tehdään käsityönä Japanissa. Muusikot kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla ovat jo pitkään kiitelleet ESP:n soittimia siitä, että ne sietävät roudausta ja erilaisia keikkaolosuhteita mahtavasti. E-II -sarjan puut on valikoitu tarkkaan ja ne toimivat myös pohjoisissa sääolosuhteissa. Villen bassossa on saarnirunko ja vaahterakaula profiililla, joka istuu miehen käteen kuin tatuointi rokkariin!

Ville Mäkinen, Apulanta - ESP E-II Stream