Gege Velinov - Arion - ESP Guitars

Arion-basisti Gege Velinov on nyt ESP-artisti!

Modernia power metallia vauhdilla takova kotimainen Arion julkaisi äskettäin toisen täyspitkän studioalbuminsa Life Is Not Beautiful. Vahvan Last of Us -debyyttialbumin (2014) jälkeen odotukset olivat korkealla. Uusi levy ei ainoastaan lunasta niitä, vaan vie Arionin musiikin uudelle tasolle. Levy on jo kerännyt loistavia arvioita alan medioissa ja reilusti yli 4 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa.

Georgi "Gege" Velinov on vastannut Arionin matalista taajuuksista bändin alkuajoista lähtien. Nyt mies pääsi juuri sopivasti mukaan ESP-perheeseen, sillä levyjulkkarin myötä alkoi sadella myös kiertue-uutisia. Arion lähtee Battle Beastin mukana massiiviselle Euroopan kiertueelle keväällä 2019 ja tien päällä työkalujen on oltava viimeisen päälle iskussa!

Arionilla on ESP:stä hyviä kokemuksia jo ennestään, sillä kitaristi Iivo Kaipainen liittyi ESP-perheeseen vuonna 2016. Samoin kuin Iivolla, Gegen ykköstyökalu löytyi ESP E-II -sarjan soittimista. Kyseinen basso on viisikielinen ESP E-II GB-5. Se on perinteisellä fiiliksellä varustettu moderni ammattitason soitin, joka on kotonaan myös matalissa vireissä.

ESP E-II GB-5

Gegen bassoon laitettiin kieliksi DR Stringsin Lo-Riderit paksuuksilla 45, 65, 85, 110 ja 135. Lisäksi asennettiin kätevä Hipshot Extender, jolla vireen droppaus käy nopeasti. GB-5:n elektroniikka on tosi monipuolinen, Seymour Duncanin passiivi-soapbar-mikkien lisäksi löytyy mm. 3-alueinen EQ ja push/pull potikasta "slap switch" soundin vaihtoon lennossa.

Gegen muuhun kalustoon kuuluu myös mm. ESP E-II AP-5 basso ja käsitteeksi muodostunut, kevyt ja tehokas Markbass Little Mark III nuppi sekä Traveler 102P 2x10" kaappi.

Vielä tämän vuoden puolella Arion hemmottelee innokkaita fanejaan Japanissa, sillä 16. marraskuuta bändi soittaa keikan Tokiossa! Toivomme Gegelle ja koko Arionille mahtavaa Japanin konserttia sekä tulevaa kiertuetta!

Arion - Life is Not Beautiful - Levykauppa Äx