Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

Nouseva

1-10 of 171

Andre Nieri kitaraklinikka 23.10.2019

tiistaina, 15. lokakuuta 2019 15.16.21 Europe/Helsinki

Rock-fuusion tuoreimpiin kuumiin nimiin lukeutuva kitaravirtuoosi ja Suhr-artisti André Nieri tulee Suomeen ja saamme nauttia miehen tarjoamasta kitaraklinikasta Musamaailma Helsingin tiloissa ensi viikon keskiviikkona 23. lokakuuta 2019! Klinikka alkaa klo 18:00 ja kestää noin 1.5 tuntia.

Tapahtuma on ilmainen. Mukaan mahtuu rajallisesti osallistujia, varmista siis oma paikkasi nyt!

ILMOITTAUDU lähettämällä yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero) sähköpostitse osoitteeseen:

retail@musamaailma.fi

Huom: Ilmoittautuminen on sitova, joten varmista, että pääset paikalle! Jos et pääse, ilmoitathan siitä viipymättä. Muutoin joku halukas saattaa jäädä ilman paikkaa, vaikka klinikalla olisi tilaa.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta:
https://www.facebook.com/events/486908865194684/

André Nieri ponnahti tietoisuuteen Guitar Idol -kilpailusta, pääsi Virgil Donatin bändiin ja sittemmin hän on jatkanut tietään myös soolouralle. Nierin soitto on hieno yhdistelmä tekniikkaa, fraseerausta ja tuoreita musiikillisia ideoita. André on ollut kitaraopettaja jo yli 15 vuotta ja tehnyt suosittuja klinikoita ympäri maailmaa. Lisäksi mies on julkaissut opetusmateriaaleja Jam Track Centralissa. André Nieri on Suhr- ja Bogner -artisti.

Posted By Musamaailma

Veturitallien musamessut 2019

torstaina, 3. lokakuuta 2019 3.42.24 Europe/Helsinki

Musamaailma osallistuu Jyväskylän Veturitalleilla huomenna lauantaina 5.10. klo 12-17 järjestettäville musamessuille upealla kattauksella! ESP, Suhr, Tokai, Spector kitarat ja bassot sekä maukkaita putiikkipedaaleita ja tarvikkeita...

Osastollamme on myös kovia messutarjouksia. Tule testaamaan kitaroita & bassoja ja keskustelemaan soittimista ja soittokamoista.

Tervetuloa!

Veturitallien musamessut 2019

Posted By Musamaailma

Voita liput Superwood-festareille

sunnuntaina, 29. syyskuuta 2019 16.07.19 Europe/Helsinki

Voita liput Superwood-festareille!VOITA 92 EURON ARVOINEN WEEKEND-LIPPU SUPERWOOD-FESTAREILLE!

Kolmatta kertaa järjestettävä Superwood Festival on urbaani kaupunkifestari ja taide-elämys, joka palaa lokakuussa 2019 upeampana kuin koskaan. Ivana Helsingin järjestämä Superwood tuo ajankohtaisen musiikin, puheen, kuvataiteen ja kasvisruoan merenrannalle Hotelli Rantapuistoon, Helsinkiin 4-6.10.2019. Luvassa on jälleen huikea kattaus esiintyjiä!

Musamaailma on mukana Superwoodissa ja niin voit olla sinäkin! Laitamme jakoon 92 euron arvoisia weekend-lippuja, joilla voit osallistua tähän uniikkiin elämykseen perjantaina ja lauantaina! Miten? Lue alta:

Tutustu festivaalin mahtavaan bänditarjontaan ja kommentoi somessa, mitä artistia tai bändiä sinä haluat tulla katsomaan ja miksi. Arvomme lippuja kommentoineiden kesken torstaina 3.10.2019!

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten kommentoithan käyttäen sometiliä, jonka kautta sinuun saadaan yhteys! Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

EDIT: LIPUT ON ARVOTTU, ONNEA VOITTAJILLE!
Weekend-lippupaketteja voittivat: Pentti Nakari, Maija Rytikoski, Jutta Kokkonen sekä muutama muu onnekas! Kiitos kaikille ja vaikka onni ei ehkä tällä kertaa potkaissut juuri sinua, toivottavasti pääset silti katsastamaan uniikin Superwood-tunnelman!

Bändit, ohjelma ja lisätiedot täältä:
https://www.superwoodfestival.com

Superwood Festival 2019 esiintyjät

Posted By Musamaailma

Kalmah-basistin uusi työkalu

sunnuntaina, 18. elokuuta 2019 12.47.36 Europe/Helsinki

Lede Lehtinen - Kalmah - ESP LTD Stream-1005

Timo "Lede" Lehtinen Kalmah-bändistä hankki uuden basson! ESP LTD Stream-1005 pääsi heti tositoimiin keikoille, joita Kalmahilla onkin ollut kiitettävästi kevään ja kesän mittaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Jo kunnioitettavan 20 vuoden iän saavuttanut bändi suuntaa loppusyksystä ensimmäistä kertaa Australiaan. Viime vuonna julkaistu Palo-albumi on myös täyttä rautaa ja se on kerännyt erinomaisia arvioita. Jos nyt jostain syystä olet missannut tämän, kannattaa aloittaa esim. Take Me Away -biisistä, jonka video löytyy täältä »

Lisätietoja bassosta sivuiltamme »

Posted By Musamaailma

Juhannuksen aukioloajat

tiistaina, 18. kesäkuuta 2019 16.21.43 Europe/Helsinki

Juhannuksen 2019 aukioloajat myymälöissä:

Torstai 20.6. avoinna normaalisti klo 10-18
Perjantai 21.6. suljettu
Lauantai 22.6. suljettu
Maanantai 24.6. Helsingin myymälä 10-18, Turun myymälä suljettu
Tiistai 25.6. Molemmat myymälät avoinna normaalisti

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille!

Juhannustunnelmiin Tanglewood akustisilla kitaroilla

Posted By Musamaailma

Gary Holt Musamaailmassa 29.6.!

tiistaina, 18. kesäkuuta 2019 14.36.39 Europe/Helsinki

Gary Holt Musamaailmassa 29.6.2019!

Slayer viimeistä kertaa

Tuska-festivaalin pääesiintyjä tänä vuonna on oikeutetusti Slayer. Bändin massiivinen jäähyväiskiertue saatiin vielä Suomeen, nyt paikkana on Tuskan päälava lauantaina 29.6.

Sitä ennen samana päivänä saamme bändin kitaristi Gary Holtin vierailulle Musamaailman Helsingin myymälään! ESP-artisti, myös kulttimainetta nauttivasta Exodus-bändistä tunnettu Holt jakaa nimmareita klo 14-14:30, joten kannattaa ehdottomasti osua paikalle tuolloin.

Osoite on: Liisankatu 18, Kruununhaka, Helsinki.

Lisäksi voit tsekata esim. miehen nimikkokitaran, ESP LTD GH-600:n ja paljon muuta jämerää myymälästämme ennen illan keikkoja!

Posted By Musamaailma

Logistiikan työntekijä löytyi

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 23.08.09 Europe/Helsinki

Etsimme viime kuussa uutta logistiikkatyöntekijää ja hakemuksia tuli mukavasti. Valinta on nyt suoritettu. Uusi tiimiläisemme Tuomo aloittaa hommat pian ja soittokamat pääsevät taas kulkemaan nopeaan tahtiin.

Kiitos kaikille työpaikasta kiinnostuneille ja hakemuksen lähettäneille!

Logistiikkahenkilö löydetty

Posted By Musamaailma

ESP kitara-arvonta suoritettu

tiistaina, 4. kesäkuuta 2019 11.39.04 Europe/Helsinki

Järjestimme aiemmin toukokuussa ESP-kitaraklinikkakiertueen neljällä paikkakunnalla. Klinikat saivat mahtavasti kävijöitä ja samalla oli mahdollisuus osallistua upean ESP LTD EC-1000 Fluence Tiger Eye sähkökitaran arvontaan.

Tsekkaa videolta, kuka voitti!

Onnea voittajalle ja iso kiitos kaikille osallistuneille!

ESP arvonta - YouTube

Posted By Musamaailma

Enthring-teemakitara löysi uuden kodin

sunnuntaina, 12. toukokuuta 2019 11.14.28 Europe/Helsinki

Enthring - Since Time Immemorial

Enthring -teemakitara löysi uuden kodin

Uutisoimme aiemmassa uutiskirjeessämme sinfonista death metallia soittavan Enthring-bändin uudesta Since Time Immemorial -EP:stä ja lupasimme kertoa lisää kuvassa näkyneestä uniikista ESP LTD -sähkökitarasta.

Enthring halusi juhlistaa uutta EP:tä jollakin mielenkiintoisella tavalla. Bändin vokalisti Tommi Kangaskortet ottikin asian tiimoilta jo hyvissä ajoin yhteyttä meihin, sillä idea tarvitsi alustakseen sopivan aihion. Antaa Tommin itsensä kertoa lisää:

"Meille visuaaliset aspektit ovat aina olleet tärkeitä ja mietimme, että mitä voisimme sen suhteen keksiä EP:n julkaisun yhteyteen. Törmättyäni netissä polttamalla tehtyyn taiteeseen, syntyi ajatus siitä, että voisimme tehdä visuaalisesti uniikin kitaran, joka liittyisi julkaisuumme.

Täydellinen kumppani meille tähän oli Musamaailma, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään. Olimme hyvässä yhteisymmärryksessä siitä, että tämä on myös meille mahdollisuus vaikuttaa ja tästä syystä etsimme kitaralle kohteen, jossa sille on aito tarve."

ESP LTD M Series

Kitaran aihioksi löydettiin uusi ESP LTD M Series -yksilö humbucker-mikeillä ja Floyd Rose Special -tallalla. M-malleissa on tyylikkään yksinkertaiset muodot, nopea kaula ja helppo soitettavuus. Tasainen kansi sopi mainiosti suunnitelman seuraaviin vaiheisiin.

Aihion alkuperäinen kiiltolakattu musta pinta piti ensin poistaa rungosta huolellisesti, joten ensi töinä kitarasta irrotettiin kaikki osat ja elektroniikka. Tämän jälkeen päästiin hiomaan pintaa kannesta. Musta väri päätettiin säilyttää muualla rungossa ja työvaiheet haluttiin minimoida, joten homma piti tehdä tarkasti.

Pohjatyöt tehtynä

Seuraava työvaihe olikin sitten Enthringin uuden EP:n kansitaiteen elementtien tuominen kitaraan polttamalla. Tämän uniikin designin suunnitteli ja toteutti pyrografia-tekniikkaan erikoistunut Annie Murphy.

Kun kitaran pintatyöt oli saatu tehtyä, oli jäljellä osien kasaaminen ja säätöjen tsekkaus.

Pyrografia-kuvitus

Sitten valmis kitara oli aika toimittaa paikkaan, jossa se pääsisi hyvään käyttöön. Mietimme Enthringin kanssa sopivaa kohdetta jo ennakkoon ja syntyi ajatus viedä soittamisen iloa lapsille ja nuorille, jotka on jouduttu sijoittamaan kodin ulkopuolelle. Soittoharrastus on tutkitusti hyvä kanava tunteiden purkamiselle. Se auttaa myös treenaamaan keskittymistä ja tarjoaa muuta ajateltavaa arjen haasteiden keskelle.

Kitara lahjoitettiin Naulakallion lastenkotiin, joka sijaitsee Helsingin Mellunmäessä. Lastenkodissa asuu alle 18-vuotiaita huostaanotettuja nuoria. Pian saimme Naulakalliosta terveisiä, että soittopeli pääsi tositoimiin:

"Lahjoituskitara on otettu käyttöön ja kitara on jo tuottanut suurta mielihyvää yhdelle lapselle. Suurkiitos lahjoittajille, Naulakallion lastenkodin puolesta vastaava ohjaaja Mikael Stark.”

Enthring EP nyt saatavana

Enthringin Since Time Immemorial -digijulkaisu on saatavana Spotifysta, Bandcampista, iTunesista ja Google Playsta nyt.

Lisää Annien pyrografiataidetta: instagram.com/anniemurphytheburner
Enthring Official: facebook.com/Enthring

Posted By Musamaailma

Etsimme logistiikan työntekijää

tiistaina, 30. huhtikuuta 2019 11.22.00 Europe/Helsinki

Etsimme taas joukkoomme tehokasta, reipasta ja tarkkaa logistiikkatyöntekijää hoitamaan Musamaailman varastoa sekä toimituksia.

Edellytämme:

  • aiempaa työkokemusta logistiikan toiminnoista
  • henkilöauton ajokorttia
  • normaalia toimisto-ohjelmien hallintaa
  • järjestelmällisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta
  • tiimityötaitoja
  • hyvää suomen kielen taitoa

Erotumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Siksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja positiivista asennetta.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen paikan yhdessä suurimmista suomalaisista soitinalan maahantuonti- ja tukkuliikkeistä
  • monipuolisen työn
  • ammattitaitoiset työkaverit

Työaika on neljä päivää viikossa (ma-to) ja työ tapahtuu klo 8-16 välisenä aikana. Palkkaus: TES.

Tule Musamaailman tiimiin!
Lähetä vapaamuotoinen hakemus 17.5.2019 mennessä sähköpostilla sales@musamaailma.fi tai kirjeenä Musamaailma Oy, Ohrahuhdantie 2 A, 00680 Helsinki. Kuoreen merkintä ”hakemus”.

Posted By Musamaailma
Nouseva

1-10 of 171