Rob Chapman

Greetings, I'm Rob Chappers!

Nämä sanat ovat tärähtäneet kitaristien tärykalvoille Rob Chapmanin YouTube-kanavasta jo yli 200 miljoonaa kertaa.

Nyt meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että miehen perustama Chapman Guitars -kitaramerkki rantautuu Suomeen Musamaailman maahantuomana! Vielä tämän kuun aikana meille tulee mahtavia Chapman ML1 Pro Modern- sekä Chapman ML3 Pro Modern -kitaramalleja. Myöhemmin kesällä valikoima laajenee lisää.

Chapman Guitarsin tapa suunnitella kitaramallinsa on vertaansa vailla: Chapmanin YouTube-videoita katsoneet tietävät, että kitaroiden ominaisuudet ovat yleisöäänestysten ja miehen yli 200 000 aktiivisen seuraajan palautteen perusteella valittuja. Sitä saa, mitä tilaa!

Chapman Guitars ML1 Pro Modern Lunar

Ennennäkemätön hinta-laatusuhde vakuuttaa

Chapman-kitarat vakuuttavat jo pelkällä ulkonäöllään ja kun tällaisen saa käsiinsä, ei voi kuin ihmetellä mahtavaa hinta-laatusuhdetta. Emme ole koskaan aiemmin nähneet tämän hintaluokan kitaroissa esim. stainless steel -nauhoja!

Maahantuomamme Chapman Pro Series -mallit on varustettu mahtavilla ominaisuuksilla. Soitinpuut ovat todella hyviä ja hillityn tyylikkäät viimeistelyt hivelevät silmiä reunaviisteineen ja loimukansineen. Kitaroissa on mm. kaula läpi rungon -rakenne ja Chapmanin omat custom-mikrofonit.

Chapman-kitarat on tarkoitettu harrastajille ja ammatikseen keikkaileville kitaristeille, jotka osaavat arvostaa myös esim. pimeässä hohtavia otelaudan reunamerkkejä, 2-toimista kaularautaa, lukkovirittimiä, mikkipuolituksia ja ergonomisesti viistettyä runkoa.

YouTube-katsojat, kitara-aiheiset foorumit ja lehtijulkaisut ovat kehuneet varauksetta Chapmanin malleja. Kohta sinullekin selviää, miksi näin on!

Chapman Guitars - saatavana Suomessa vain Musamaailman Helsingin ja Turun myymälöistä sekä verkkokaupastamme.

Lisätietoja: chapmanguitars.co.uk
Rob Chapman YouTube-kanava

Chapman ML1 Pro Modern Lunar video