Daniel Freyberg - Children of Bodom

Daniel Freybergille uusi ESP Custom Shop -kitara

Children of Bodom -kitaristi Daniel Freyberg sai meiltä tällä viikolla mieluisan viestin. Juuri sopivasti ennen tämänpäiväistä Bodomin uuden Hexed-levyn julkaisua ja alkavaa kiertuetta saimme nimittäin lähetyksen ESP Custom Shopista. Danielille täysin miehen toiveiden ja mittojen mukaan Japanissa rakennettu käsityökitara saapui!

Daniel on Alexin ja Henkan tapaan ESP-artisti. Uuden, omat mieltymykset täyttävän kitaran saaminen tähän saumaan oli kova juttu. Kitarassa on ESP Arrow-mallia muistuttava muotoilu, mutta monet yksityiskohdat ja ominaisuudet ovat uniikkeja, eikä niitä ei löydy mistään sarjatuotantomallista.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 1

Kitara on todella tasapainoisen tuntuinen ja läpi rungon -kaula satiinipinnalla tarjoaa mahtavat työskentelyolosuhteet myös ylänauhoilla. Tallana on Floyd Rose Original ja EMG-tallamikki on saanut kaverikseen Sustainiacin, josta saa tarvittaessa yksikelaista soundia.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 2

Sustainiacin säädöt löytyvät mikkivalitsimen vierestä. Jakki on upotettu kätevästi rungon alaosaan, joten plugi ei ikinä taitu tai häiritse ikävästi.

ESP Daniel Freyberg Custom Shop 3

ESP Custom Shop toteutti Danielin kitaraan todella hienot otelaudan upotukset, jotka kestävät myös lähempää tarkastelua. Nauhojen viimeistely on myös huippuluokkaa. Lisäksi ylimmät nauhavälit on koverrettu ja otelaudan sivumerkit hohtavat pimeässä.

Koko komeus on viimeistelty mustan ja hopean väriyhdistelmällä, jossa on ripaus metallihohtoa. Pinstripet ovat myös maalarin taidonnäyte ja ne korostavat sopivasti rungon muotoja.


Children of Bodomin kauan odotettu kymmenes studioalbumi Hexed on julkaistu! Omasi saat esim. Levykauppa Äxästä tai Spotifysta.

Musamaailma toivottaa onnea koko bändille julkkarin johdosta. Miehet ja ESP:t pääsevät pian tositoimiin myös kiertueen merkeissä!

Children of Bodom - Hexed