ESP Guitarsin EX-mallit ovat aina olleet hevimiesten suosiossa. Ikoninen muotoilu moderneilla EMG-aktiivimikeillä toimii ja kitaran nappasi aikanaan pysyväksi vakiotyökalukseen myös Metallican James Hetfield.

ESP LTD EX-401FR Black

ESP LTD EX-401FR jatkaa ESP:n hyvää reseptiä ja nyt reilusti alle tonnin EX-mallin saa Floyd Rose kelluvan tallan kanssa! Mikkeinä on jo ensimmäisistä Hetfieldin soittamista malleista tutut aktiivi-humbuckerit, EMG 60 kaulassa ja EMG 81 tallamikkinä.

EX-malli on monien mielestä erittäin mukava soittaa. Mahonkirunko on nimittäin sopivan painoinen ja varsinkin seisten soittaessa kitaran painopistettä on helppo muuttaa omiin käsiin sopivaksi. Kolmen palan vaahterasta tehty kaula on lyhyellä skaalalla (24.75”) ja ohuella U-profiililla.

ESP LTD EX-401FR Black

EX-401FR:n kaulaliitos on ESP:n paljon käyttämä set-thru eli syvällä liitoksella liimattu ja se tuntuu käsissä helpolta, koska ylänauhoille pääsee ilman ”kulmikasta” fiilistä. Set thru -kaulan tuottama sustain on myös perinteistä liimakaulaa parempi. 350mm radiuksella toteutetun ruusupuu-otelaudan 22 nauhaa ovat extra jumbo -kokoa.

Muuta hyvää? Groverin laadukkaat virityskoneistot, aktiivielektroniikat volume+tone -säädöillä ja 3-asentoisella mikkikytkimellä sekä aina yhtä tyylikäs, hillitty kiiltävän musta viimeistely.

ESP LTD EX-401FR Black - Nyt varastossa! Hinta 928€.

ESP LTD EX-401FR Black

LTD EX-401 on saatavana myös perinteisellä, kiinteällä Tune-O-Matic tallalla mustana ja valkoisena hintaan 871€.

Parasta haluaville on tarjolla ESP E-II Series EX (2071€), huippulaadukasta käsityötä Japanista, kaula läpi rungon -rakenteella, Gotoh-osilla, EMG-aktiiveilla ja mm. Schallerin hihnalukoilla. Hinta sisältää kovan ESP-kotelon.

Nämä ja paljon muita moderneja ESP Guitars-malleja saatavana Musamaailmasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme.

ESP Guitars on synonyymi laadukkaille moderneille sähkökitaroille. Sen perusajatus on tarjota kitaristeille ykkösluokan työkaluja, joissa yhdistyvät perinteisen kitararakentamisen parhaat jutut, uusimmat ja halutuimmat ominaisuudet sekä upea ulkonäkö.