ESP LTD FRX-401 Black Sähkökitara

ESP FRX-401 ei tee kompromisseja. Sen raju muotoilu on suoraan sukua ESP Guitars Custom Shopin rakentamille show-keihäille, jotka ovat loistavan soitettavuutensa lisäksi todellisia katseenkääntäjiä.

Jo ulkonäkö kertoo, että kyseessä on rock-asenteella ladattu kitara, mutta FRX-401 tarjoilee paljon muutakin kuin asennetta. Siihen on käytetty laadukkaita puita: Runko on mahonkia, kaula on kolmen palan vaahterasta syvällä liimaliitoksella ja ohuella U-profiililla. Ruusupuinen otelauta on toteutettu 24 extra jumbo -nauhalla parhaan (ja nopean) soittotatsin takaamiseksi.

Soundeista vastaa tuttu ja turvallinen EMG 81/60 aktiivimikkisetti volume- ja tone-säädöillä. EMG 81 toimii pomminvarmana tallamikkinä, kun haetaan isoa volumea, tiukkaa komppisäröä ja erottelevuutta. EMG 60 tuottaa soolopuolelle selkeää, kirkasta soundia ja se leikkaa läpi isostakin miksauksesta. Lisäksi FRX-401:ssä on laadukkaat Grover virityskoneistot ja kiinteä talla kielet läpi rungon -rakenteella, eli viritys on helppoa ja sustainia riittää.

ESP FRX-401:llä on hintaa 928 euroa ja se on heti saatavana. Kitaraa saa myös tulla testaamaan myymäläämme.

Tämä ja paljon muita ESP-kitaroita saatavana Musamaailmasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!

ESP Guitars on synonyymi laadukkaille moderneille sähkökitaroille. Sen perusajatus on tarjota kitaristeille ykkösluokan työkaluja, joissa yhdistyvät perinteisen kitararakentamisen parhaat jutut, uusimmat ja halutuimmat ominaisuudet sekä upea ulkonäkö.

ESP LTD FRX-401 Black Sähkökitara