ESP Guitars teki sen taas. Uusi Arrow-mallinimen saanut siivekäs erottuu joukosta takuuvarmasti röyhkeän uniikilla muotoilullaan. Arrow onkin jo löytänyt tiensä monen kepittäjän luottokitaraksi. Esim. Children of Bodomin Daniel Freyberg soittaa keikat ESP Arrow-malleilla.

ESP LTD Arrow-401 Black

Jotta Arrow ei olisi vain harvojen herkku, ESP työsti siitä myös äsken myyntiin tulleen LTD-mallin: ESP LTD Arrow-401 tarjoilee 895€ hintaan paljon hyvää. Soundeista vastaavat luonnollisesti alan standardiksi vakiintuneet EMG:n 85 ja 81 -aktiivimikit. Kampitemput onnistuvat Floyd Rose Special kelluvalla tallalla ja vireestä huolehtivat lisäksi Groverin laadukkaat koneistot.

Kitaran runko on mahonkia ja kolmesta palasta rakennettu vaahterakaula on tehty ESP:n omalla set thru -liitoksella. Sen ansiosta sustain on omaa luokkaansa ja kaulan liitoskohta on käsiin sopiva myös silloin, kun tulee nopea tarve päästä ylimmille nauhoille…

Aggressiivinen ulkonäkö, leikkaavat soundit ja huippuluokan viimeistely - siinä ESP:n uusin reseptilääke metallinmakuiseen kitarakuumeeseen.

Tämä ja paljon muita moderneja sähkökitaroita saatavana Musamaailmasta sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!

ESP Guitars on synonyymi laadukkaille moderneille sähkökitaroille. Sen perusajatus on tarjota kitaristeille ykkösluokan työkaluja, joissa yhdistyvät perinteisen kitararakentamisen parhaat jutut, uusimmat ja halutuimmat ominaisuudet sekä upea ulkonäkö.