ESP MM-04 Preamp Booster Alexi Laiho Signature

ESP MM-04 Preamp Booster

Kitaramikeistä ja niiden soundista sekä vaikutuksesta soittotuntumaan riittää puhetta. Usein kitaristia myös kiinnostaa, miten saisi jonkun tietyn artistin käyttämän soundin omaan kitaraansa. Silloin ei puhuta pelkistä mikeistä, koska jutussa on monta muuttujaa.

Yksi oleellinen homma varsinkin raskaammassa metallissa on tietysti aktiivimikit. Mutta entä jos laittaisikin passiivihumbuckerin ja ajaisi sitä kovempaa etuasteella?

Tällainen ratkaisu kehiteltiin aikanaan meidän ja ESP Guitarsin toimesta erään Alexi Laihon sounditarpeisiin. Alexille tuli EMG HZ tallamikki, joka tarjoili sopivasti botnea ja erottelukykyä rankoilla säröillä. Sen kylkeen tuli sitten 9V paristolla toimiva boosteri volume-potikalla ja gainin trimmillä. Kyseiseen systeemiin laitettiin lisäksi 4 dippikytkintä, joilla boostin vaikutusta soundin yläpäähän (2kHz-5kHz) pystyy halutessaan hienosäätämään. Tämä sen takia, että tuolta alueelta saa kaivettua vielä lisää erottelua ja "laulavuutta" soundiin.

Tätä elektroniikkaa on sen jälkeen kyselty paljon ja aina silloin tällöin saamme pienen erän näitä Alexille (ja nyt meille kaikille) tehtyjä paketteja!

ESP MM-04 Preamp Booster maksaa 99€ ... ja on saatavana vain ja ainoastaan Musamaailmasta.