Floyd Rose sustainblokit Musamaailmasta!

Aidot Floyd Rose sustainblokit nyt saatavana Musamaailmasta!

Alkuperäisiin Floyd Rose -talloihin tehdyt laadukkaat sustainblokit lisäävät tallan massaa ja tuovat soundiin lisää sustainia, selkeyttä ja kirkkautta!

Saimme varastoon muutamia. Jos haluamaasi ei löydy suoraan, niin ota meihin yhteyttä!

Floyd Rose Fat Tungsten Sustain Block 37mm
Floyd Rose Fat Brass Sustain Block 37mm
Floyd Rose Fat Brass Sustain Block 32mm

Sustainblokki - mikä ihme?

Sähkökitaran sointiin vaikuttaa moni asia: puumateriaalit, kaulan liitos, talla... myös kitarassa käytetyt metallit vaikuttavat erityisesti soinnin pituuteen ja sävyyn. Sustainblokki löytyy perinteisestä tremolotallasta sekä ns. kelluvarakenteisista talloista, kuten Floyd Rose-malleista.

Sustainblokki on se metallinen mötikkä, joka on kiinnitetty tallaan alapuolelle. Mutta mitä sillä tehdään? Kiinteä talla (esim. perinteinen Les Paulissa nähty Tune-O-Matic) välittää kielten värähtelyn kitaran runkoon isojen kontaktipintojen kautta. Kelluvassa tallassa kontaktipinnat ovat pienet ja resonanssia häviää myös tallan jousien toimiessa ikään kuin iskunvaimentimina kielten värähtelylle.

Sustainblokki tuo tallaan massaa ja sen ansiosta soundi välittyy paremmin kitaran runkoon. Pehmeä metalliseos vaimentaa värähtelyä ja vähentää sustainia, kun taas kova ja tiheä metalliseos välittää värähtelyn paremmin. Floyd Rose sustainblokeissa on käytetty laadukkaita messinki- ja tungsten (eli volframi) -metalleja. Lippulaivamalleissa käytetty volframi on yli 4x tiheämpää kuin titaani ja yli 2x tiheämpää kuin messinki.