GJ2 Inspiration Series sähkökitarat

Grover Jackson kuuluu modernien rock-kitaroiden pioneereihin. Ne innovaatiot, jotka Jackson keksi 1970-luvulla, ovat edelleen modernin rock-kitaran kulmakiviä. Näistä esimerkkeinä compound radius, kaulan moderni muoto ja helppo soitettavuus sekä Floyd Rose -tremolon käyttö. Vaatihan moderni rock-musiikki kitaraa, jolla soittamisen rajoja voitiin rikkoa.

Vintage-vibroilla ei modernissa rock-musiikissa ollut käyttöä, sillä ne eivät pitäneet virettä. Ns. perinteisillä kitaroilla (ja niiden teknisillä ominaisuuksilla) oli mahdoton soittaa musiikkia, joka rynnisti maailmalle isosti 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa.

Monien eri vaiheiden jälkeen Grover Jackson myi tuotemerkin ja siirtyi kitarateollisuuden konsultiksi. Ison osan ajasta vei myös äänitysstudio, jonka hän omisti.

GJ2 Inspiration Series Shredder FR Candy RedMuutama vuosi sitten Grover Jackson ja Jon Gold (entinen Fender-johtaja) löivät hynttyyt yhteen ja päättivät kitarayhteistyöstä. Ensimmäiset vuodet GJ2-kitaroita valmistettiin vain Custom Shop -periaatteella Kaliforniassa viiden - kuuden soitinrakentajan tiimillä. Markkinat halusivat myös edullisempia GJ2-malleja ja kysyntään oli vastattava.

Tästä syntyi uusi GJ2 Inspiration Series. Uutuudet on otettu hienosti vastaan maailmalla. GJ2 Inspiration Series esiteltiin Saksan messuilla keväällä 2015. Nyt Concorde- ja Shredder -kitaramallit ovat tuotannossa ja myös suomalaiset soittajat pääsevät nauttimaan ennenkuulumattoman hyvästä laadusta alle 1000€ hintaluokassa!

Tutustu mallistoon täältä!