Eero Sipilä - Battle Beast - Spector bassot

Laatubassoja Battle Beastin ja Arionin kiertueella

Kovat kotimaiset power metallin lähettiläät Battle Beast ja Arion kiertävät parhaillaan Eurooppaa massiivisella yhteiskiertueella. Tiheätempoisella rundilla kaikkien palasten on oltava kunnossa ja soittajilla soittimet ovat tietysti keskiössä.

Maaliskuun lopulla uuden No More Hollywood Endings -levyn julkaisseen Battle Beastin basisti Eero Sipilä luottaa Spector-bassoihin. Äsken Eero haki meiltä vielä uuden 4-kielisen soittopelin, juuri sopivasti Euroopan reissun alkaessa. Kyseessä on Spector Legend 4 Custom -malli Amberburst-värityksellä ja Spectorin legendaarisella muotoilulla. Tässä 34" skaalan bassossa on mm. 24 nauhaa, EMG 35HZ -mikit, EMG:n etuaste sekä 3-alueinen EQ.

Gege Velinov - Arion - ESP

Arionin Gege Velinov puolestaan soittaa ESP E-II GB -sarjan bassoilla. Näistä Gegellä on 4- ja 5-kieliset mallit. GB:t on tehty saarnirunkoon ja vaahterakaula on liitetty siihen todella jykevällä viiden pultin liitoksella. GB-bassoissa on Seymour Duncanin valmistamat passiivimikit ja niinikään Duncanin 3-alueinen EQ. GB:n skaala on 34" ja näissä vaahteraotelautaisissa peleissä on 21 nauhaa.

Lue lisää:

Spector bassot »

ESP bassot »