Lokakuun Markbass-kilpailumme sai satoja oikeita vastauksia! Kiitos kaikille osallistuneille. Hienoa, että bassokamat ja Markbass saivat ihmiset liikkeelle näin sankoin joukoin.

Kilpailumme eivät lopu tähän - Musamaailman 30v juhlavuosi huipentuu ja lisää arvottavaa on tulossa! Muista siis pysyä kuulolla. Lisätietoa saat uutiskirjeestämme, nettisivuilta ja somesta.

Markbass-kilpailussa edellytettiin hiukan tietoutta. Kysyimme seuraavaa:

Snarky Puppy-yhtyeen keulahahmo liittyi Markbass-artistien joukkoon. Mutta mikä on miehen nimi?

Ja oikea vastaushan on tietenkin Michael League. Hän on tuore lisäys Markbass-artistien perheeseen ja varsin oikeutetusti, onhan mies Grammy-palkittu basisti, säveltäjä ja tuottaja. Miehen ykkösbändi Snarky Puppy on vakuuttanut groovaavalla musiikillaan ympäri maailmaa jo yli 10 vuoden ajan.

Toinen kysymys liittyi Musamaailman 30-vuotiseen taipaleeseen:

Musamaailma juhlii tasavuosia! Minä vuonna firma on perustettu?

Pitkää matematiikkaa tai fysiikkaa ei tarvittu - oikea vastaus on luonnollisesti 1985.

Musamaailma on pitänyt muusikot soittimissa jo pitkään - ja pitää vastakin. Hienona lisänä saimme juhlavuonna myös Vuoden Yrittäjä -tittelin, mistä kiitos kuuluu teille kaikille! Tästä on hyvä jatkaa.

Oikeat vastaukset tienneiden joukosta voittajaksi arvottiin Ville Laitinen Vantaalta. Markbass-kilpailun voitto sattuikin uskomattoman hyvään saumaan, sillä Villen kertoman mukaan miehen bändin edellinen bassovahvistin oli kärähtänyt jokin aika sitten.

Kompakti ja hyväsoundinen Markbass CMD JB Players School -bassokombo meni siis varmasti oikeaan osoitteeseen!

Musamaailma toivottaa voittajalle paljon onnea!

Markbass-kilpailun voittaja Ville Laitinen