HUS Uusi lastensairaala

Toimitamme paljon soittimia, äänentoistolaitteita ja tarvikkeita myös erilaisiin kouluihin ja laitoksiin. Täksi jouluksi saimme tuoda soittamisen iloa erittäin tärkeään kohteeseen: HUS valitsi Musamaailman järjestämään soittimet sen nuorten asiakkaiden piristykseksi.

Muutama päivä sitten ajoimme kaksi täyttä pakettiautollista kitaroita, rumpuja, kosketinsoittimia, rytmisoittimia ja muuta mukavaa sairaalan leikki- ja nuorisotoiminnan tiloihin. Lastensairaalassa on myös oma musiikkihuone, jossa pienet asiakkaat saavat nauttia musiikin tuomasta rentoutuksesta ja hauskuudesta yhdessä heidän luonaan vierailevien ystävien ja perheiden kanssa.

Lasten ja nuorten käyttöön valittiin mm. Tokai sähkökitaroita ja bassoja tarvikkeineen, Admira klassisia kitaroita, Tanglewood ukuleleja ja akustisia kitaroita sekä äänentoistoa varten Audix-mikrofoneja.

Toivomme koko Uuden lastensairaalan väelle rentouttavia hetkiä uusien soittimien parissa!

Uusi lastensairaala on lasten vaativaan erikoissairaanhoitoon keskittynyt sairaala Helsingissä. Sairaalassa hoidetaan potilaita kaikkialta Suomesta. Uudessa lastensairaalassa hoidetaan potilaita vastasyntyneistä 15-vuotiaisiin. Uudessa lastensairaalassa perhe saa olla yhdessä. Vanhemmat voivat olla lapsensa luona ympäri vuorokauden.