Source Audio One Series efektipedaalit

Bostonista, USA:sta ponnistava Source Audio on tehnyt mielenkiintoisia efektipedaaleita ja kontrollereita 11 vuotta. Viimeisen vuoden aikana Source Audio on kuin varkain hiipinyt pedaalikehityksen kärkeen uusilla One Series -pedaaleillaan sekä mullistavilla, liikkeen tunnistavilla Hot Hand -ekspressiotuotteillaan.

One Series -mallisto on aiheuttanut paljon kuhinaa, sillä nämä kompaktit, erittäin laadukkaat pedaalit tarjoavat huolella suunniteltuja, monikäyttöisiä soundeja niin yksinkertaisuutta vaalivalle kuin hienosäätöjä kaipaavalle soittajalle. Pedaalit ovat kestäviä ja helppokäyttöiset säädöt on toteutettu järkevästi perinteisen analogipedaalin tapaan.

Source Audio Neuro App

Tässä on kuitenkin vasta osa One Series -pedaalien potentiaalista: Liitä One Series -pedaali Source Audion Neuro App -mobiilisovellukseen (Android / iOS) ja pääset käsiksi todella kattaviin efektien säätöihin, muovaat soundia parametrisella EQ:lla ja voit määritellä signaalireitit erittäin luovasti. Voit jopa tehdä pedaalin toisesta tulosta ja lähdöstä efektilenkin! Neuro App -sovelluksella voit myös ladata ilmaiseksi lukuisia uusia efektejä Source Audion kirjastosta suoraan pedaaliisi ja jakaa parhaat soundit kavereiden kesken.

Source Audio Neuro Hub

Toinen superkäytännöllinen innovaatio on Source Audio Neuro Hub, jolla yhdistät helposti koko pedaalikattauksen yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi. Voit tallentaa ja ladata kaikkien One Series -pedaalien asetukset hetkessä ja luoda koko pedaalilaudalle esim. biisikohtaiset asetukset, joita vaihdat kätevästi napin painalluksella! Ei enää päänsärkyä aiheuttavaa multiefektin valikkohässäkkää tai hyppimistä irtopedaalilta toiselle - paitsi jos tahdot, sillä Neuro Hub tallentaa myös pedaalikohtaiset säädöt ja palauttaa ne aina halutessasi. Vapauta luovuutesi - kytke Neuro Hubiin esim. Source Audion ekspressiopedaali ja Hot Hand 3 ja kontrolloit useita efektejä samanaikaisesti, ilman hankalia kaapelivirityksiä.

Source Audio halusi Musamaailman Suomen maahantuojaksi ja olemme todella innoissamme, sillä nyt voimme tarjota kaikille soittajille tuotevalikoiman, joka vie irtopedaalit kokonaan uudelle vuosisadalle!

Source Audio efektipedaalit, ekspressiopedaalit ja kontrollerit saat Suomessa Musamaailman verkkokaupasta ja myymälästä sekä mm. seuraavilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä:

Source Audio valikoima