Markbass EVO1 Mallintava bassovahvistin

Tulossa huippu-uutuus: Markbass EVO1 vie pienet bassonupit aivan uudelle tasolle. EVO1 tarjoilee Markbassin ja muiden valmistajien parhaat vahvistinsoundit, 2 efektiprosessoria, sisäänrakennetun viritysmittarin ja kaikki tarpeelliset liitännät kotisoittoon, keikalle ja äänityksiin. Tästä kompaktista pakkauksesta löytyy jopa 500W jatkuvaa tehoa!

Moni basisti haluaisi miksata kahta erilaista soundia yhteen ja blendata puhdasta ja särösoundia keskenään esim. Jaco Pastoriuksen tapaan. Markbass EVO1:n ansiosta se tulee olemaan helpompaa kuin koskaan aiemmin.

EVO1:ssä on 2 kanavaa, joihin molempiin voi ruuvata erilaisen vahvistinmallinnuksen yhteensä 12:sta vaihtoehdosta. Lisäksi efektiosiossa on kaikki basistin useimmin kaipaamat efektit kompressiosta oktaaveriin. Vain luovuutesi on rajana, sillä voit hakea uusia soundeja ja hienosäätää niitä Markbass EVO1 -ohjelmistolla, joka toimii Windows- tai macOS -käyttöjärjestelmillä.

Kanavia voi miksata keskenään ja molemmissa on erilliset säädöt gainille, EQ:lle ja efekteille. Luonnollisesti laitteessa on myös master volume. Lisää käyttömukavuutta tuo etupaneelista helposti luettava viritysmittari, 2 efektilenkkiä, balansoidut lähdöt ja kuulokeliitäntä hiljaiseen treenailuun.

Markbass EVO1, mallintava bassovahvistin - SH 857€. Tulossa!