Voita liput Superwood-festareille!VOITA 92 EURON ARVOINEN WEEKEND-LIPPU SUPERWOOD-FESTAREILLE!

Kolmatta kertaa järjestettävä Superwood Festival on urbaani kaupunkifestari ja taide-elämys, joka palaa lokakuussa 2019 upeampana kuin koskaan. Ivana Helsingin järjestämä Superwood tuo ajankohtaisen musiikin, puheen, kuvataiteen ja kasvisruoan merenrannalle Hotelli Rantapuistoon, Helsinkiin 4-6.10.2019. Luvassa on jälleen huikea kattaus esiintyjiä!

Musamaailma on mukana Superwoodissa ja niin voit olla sinäkin! Laitamme jakoon 92 euron arvoisia weekend-lippuja, joilla voit osallistua tähän uniikkiin elämykseen perjantaina ja lauantaina! Miten? Lue alta:

Tutustu festivaalin mahtavaan bänditarjontaan ja kommentoi somessa, mitä artistia tai bändiä sinä haluat tulla katsomaan ja miksi. Arvomme lippuja kommentoineiden kesken torstaina 3.10.2019!

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten kommentoithan käyttäen sometiliä, jonka kautta sinuun saadaan yhteys! Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

EDIT: LIPUT ON ARVOTTU, ONNEA VOITTAJILLE!
Weekend-lippupaketteja voittivat: Pentti Nakari, Maija Rytikoski, Jutta Kokkonen sekä muutama muu onnekas! Kiitos kaikille ja vaikka onni ei ehkä tällä kertaa potkaissut juuri sinua, toivottavasti pääset silti katsastamaan uniikin Superwood-tunnelman!

Bändit, ohjelma ja lisätiedot täältä:
https://www.superwoodfestival.com

Superwood Festival 2019 esiintyjät