Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

  BOSS DD-500 Digital Delay pedaali

  Lisää kuvia

  BOSS DD-500 Digital Delay pedaali
  361,00 €

  Varastotilanne

  Helsingin myymälä: Varastossa
  Turun myymälä: Kysy saatavuus
  Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
  Studiotason stereoääni, 32-bit 96 kHz -prosessointi, 12 soundia vintagesta moderniin, Graafinen LCD, Patch-muistipaikat, MIDI, USB, Puskuroitu tai True Bypass
  Lue lisää
  TAI
  Voit maksaa myös erissä
  21.94€/kk - 24 kk erämaksu
  67.28€/kk - 6 kk erämaksu
  21.03€/kk - Tili
  36.45€/kk - 12 kk erämaksu
  127.58€/kk - 3 kk erämaksu  Osta nyt, maksa joustavasti!

  Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

  Kuvaus

  Yksityiskohdat

  Uudelleen kehitettyä BOSS-teknologiaa täynnä oleva DD-500 on tehokkain ja monipuolisin koskaan kehitetty pedaalimallinen viive. Tässä moniulotteisessa äänityökalussa on 12 poikkeuksellisen hyvän äänenlaadun omaavaa, erilaista viivetilaa.

  Tämän lisäksi viiveessä on ohjaimet tarkkaan muokkaukseen, graafinen näyttö, patch-muistipaikat, MIDI ja paljon muuta. Perinteisestä echo-soundista äärimmäisen tarkkoihin klassisten viiveiden emulointeihin ja uskomattoman rikkaisiin ja leveisiin tekstuureihin yltävä DD-500 vie musiikkisi paikkoihin, joista et osannut uneksiakaan.

  • Studiotason stereoääni, 32-bit/96 kHz -prosessointi tulosta lähtöön
  • 12 monipuolista viivetilaa vintagesta moderniin, rajoittamaton luomispotentiaali
  • Ohittamaton reaaliaikaisen ilmaisun mahdollisuus; muokattavat ohjainasetukset omille ja ulkoisille kytkimille
  • Graafinen LCD helppoon, intuitiiviseen operointiin soittaessa ja editoitaessa
  • Patch-muistipaikat ja käsin operoitavat ohjaimet
  • Oma Phrase Looper
  • MIDI
  • USB
  • Puskuroitu tai true-bypass-käyttövalittavissa

  Kaksitoista monipuolista viivetilaa sekä mahdollisuus tarkkaan muokkaukseen DD-500:n 12 viivetilan avulla saat rakennettua minkä tahansa kuviteltavissa olevan viivesoundin ja vielä muutaman kaupanpäälle.

  Kaikki tarvitsemasi, lämpimistä ja rosoisista vintage-viiveistä monimuotoisiin moderneihin, pitch shiftiä, filtteröintejä ja muita erityisprosessointeja käyttäviin viiveisiin on tässä. Käteen istuvilla säätimillä on helppo muokata tärkeitä parametreja ja tehdä mahtavia soundeja saman tein. Jokaisessa viivetyypissä on myös puoliparametrinen EQ, modulaatio, ducking ja useita muita parametrejä, joiden avulla pääset syvälle sointiin ja saat muokattua sitä äärimmäisen tarkasti.

  lisätietoja: www.roland.fi

  Ylittämätöntä äänenlaaatua Jokaisella DD-500:n viivetilalla on tarkasti rakennettu, persoonallinen sointi. Tehokkaan 32-bit/96 kHz DSP:n ansiosta jokainen asetus on erittäin musikaalinen. Vaikka DD-500:n viiveet ovat korkealuokkaisia digitaaliefektejä, säilyy kitarasi suora ääni aina sataprosenttisen analogisena, saat valittua puskuroidun tai true-bypass-toiminnon. Analogisen suoran signaalin vahvistamisen lisäksi puskuroidulla bypass-toiminnolla on se lisäetu, että viivehännät eivät katkea luonnottomasti, kun kytket efektin pois päältä.

  Lisätiedot

  Lisätiedot

  Merkki Boss