Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

BOSS DD-500 Digital Delay pedaali

Alennus - 12,00 €

Lisää kuvia

BOSS DD-500 Digital Delay pedaali

361,00 €

Hinta (Tarjous) 349,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Studiotason stereoääni, 32-bit 96 kHz -prosessointi, 12 soundia vintagesta moderniin, Graafinen LCD, Patch-muistipaikat, MIDI, USB, Puskuroitu tai True Bypass
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
21.38€/kk - 24 kk erämaksu
65.28€/kk - 6 kk erämaksu
20.33€/kk - Tili
35.45€/kk - 12 kk erämaksu
123.58€/kk - 3 kk erämaksuOsta nyt, maksa joustavasti!

Osta 199 eurolla, saat ilmaisen toimituksen!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Uudelleen kehitettyä BOSS-teknologiaa täynnä oleva DD-500 on tehokkain ja monipuolisin koskaan kehitetty pedaalimallinen viive. Tässä moniulotteisessa äänityökalussa on 12 poikkeuksellisen hyvän äänenlaadun omaavaa, erilaista viivetilaa.

Tämän lisäksi viiveessä on ohjaimet tarkkaan muokkaukseen, graafinen näyttö, patch-muistipaikat, MIDI ja paljon muuta. Perinteisestä echo-soundista äärimmäisen tarkkoihin klassisten viiveiden emulointeihin ja uskomattoman rikkaisiin ja leveisiin tekstuureihin yltävä DD-500 vie musiikkisi paikkoihin, joista et osannut uneksiakaan.

  • Studiotason stereoääni, 32-bit/96 kHz -prosessointi tulosta lähtöön
  • 12 monipuolista viivetilaa vintagesta moderniin, rajoittamaton luomispotentiaali
  • Ohittamaton reaaliaikaisen ilmaisun mahdollisuus; muokattavat ohjainasetukset omille ja ulkoisille kytkimille
  • Graafinen LCD helppoon, intuitiiviseen operointiin soittaessa ja editoitaessa
  • Patch-muistipaikat ja käsin operoitavat ohjaimet
  • Oma Phrase Looper
  • MIDI
  • USB
  • Puskuroitu tai true-bypass-käyttövalittavissa

Kaksitoista monipuolista viivetilaa sekä mahdollisuus tarkkaan muokkaukseen DD-500:n 12 viivetilan avulla saat rakennettua minkä tahansa kuviteltavissa olevan viivesoundin ja vielä muutaman kaupanpäälle.

Kaikki tarvitsemasi, lämpimistä ja rosoisista vintage-viiveistä monimuotoisiin moderneihin, pitch shiftiä, filtteröintejä ja muita erityisprosessointeja käyttäviin viiveisiin on tässä. Käteen istuvilla säätimillä on helppo muokata tärkeitä parametreja ja tehdä mahtavia soundeja saman tein. Jokaisessa viivetyypissä on myös puoliparametrinen EQ, modulaatio, ducking ja useita muita parametrejä, joiden avulla pääset syvälle sointiin ja saat muokattua sitä äärimmäisen tarkasti.

lisätietoja: www.roland.fi

Ylittämätöntä äänenlaaatua Jokaisella DD-500:n viivetilalla on tarkasti rakennettu, persoonallinen sointi. Tehokkaan 32-bit/96 kHz DSP:n ansiosta jokainen asetus on erittäin musikaalinen. Vaikka DD-500:n viiveet ovat korkealuokkaisia digitaaliefektejä, säilyy kitarasi suora ääni aina sataprosenttisen analogisena, saat valittua puskuroidun tai true-bypass-toiminnon. Analogisen suoran signaalin vahvistamisen lisäksi puskuroidulla bypass-toiminnolla on se lisäetu, että viivehännät eivät katkea luonnottomasti, kun kytket efektin pois päältä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki Boss