Suomi | English

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

ESP Gotoh Magnum Lock Trad 3+3 Black Virityskoneisto

Lisää kuvia

ESP Gotoh Magnum Lock Trad 3+3 Black Virityskoneisto
88,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Varastossa
SG 301-04 MGT, Huippulaadukkat ESP:n käyttämät lukkovirittimet tarvikeosana, Sähkökitaraan tai teräskieliseen akustiseen, Gotoh Magnum Lock virityskoneisto-setti, 3 vasen + 3 oikea, 1:18 suhteella, Rock Solid -koneistot, Lubri-Coat käsittely, Tehty Japanissa, Musta
Lue lisää
TAI
Voit maksaa myös erissä
8.95€/kk - TiliOsta nyt. Maksa myöhemmin!

Toimitamme kaikki kitarat ja bassot soittovalmiiksi säädettyinä!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Nyt saatavana tarvikkeena! ESP Guitars käyttää kitaroissaan näitä huippulaadukkaita, Gotohin Japanissa valmistamia moderneja lukkovirittimiä. Ne soveltuvat sekä sähkökitaroihin että teräskielisiin akustisiin.

Lukkovirittimet toimivat erinomaisesti tremolo-tallalla varustettuihin kitaroihin ja soittajille, jotka bendaavat paljon. Gotoh Magnum Lock -virittimet ovat nopeatoimiset ja koska kieltä ei kierretä virittimeen montaa kierrosta, vire pysyy todella hyvin.

Näissä virittimissä on Gotohin Rock Solid -koneistot, jotka takaavat äärimmäisen tarkan vireen sekä Lubri-Coat -polymeerikäsittely, joka vähentää koneiston kitkaa, tuottaen todella tasaisen ja varman tuntuman. Setin mukana tulee tarpeelliset ruuvit ja prikat.

Pikaohjeet: Työnnä kielen pää virittimen reiän läpi, vedä kieli käsin kireälle ja ala viritys. Kun kieli alkaa kääntyä koneistossa, voit säätää hienovireen kohdilleen. Kieli on vireessä ja lukittuna alle yhdellä kierroksella.

Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki ESP