Suomi English Sverige

Soittimia rock-asenteella - Since 1985

ESP MM-04 Preamp Booster

Lisää kuvia

ESP MM-04 Preamp Booster
120,00 €

Varastotilanne

Helsingin myymälä: Kysy saatavuus
Turun myymälä: Kysy saatavuus
Tukkuvarasto: Kysy saatavuus
Alexi Laiho Signature etuaste ja boosteri, Sopii esim. EMG HZ mikille, Kitaraetuaste mikrofonille, Master volume potikka, Gain-trimmi ja 4 dippikytkintä EQ:n säätöön, Kolvattava, Sis. ulostulojakin, 9V paristoadapterin ja On/Off minikytkimen
Lue lisää
TAI
NYT ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 50€ tilauksille!
Voit maksaa myös erissä
42.71€/kk - 3 kk erämaksu
8.95€/kk - Tili
21.75€/kk - 6 kk erämaksuKuvaus

Yksityiskohdat

ESP MM-04 Preamp Booster on metallikitaristin salainen ase! Kyseessä on laadukas etuaste ja boosteri, jonka Musamaailma ja ESP Guitars suunnittelivat varta vasten Alexi Laihon sounditarpeisiin kustomoituna. MM-04:sta on sittemmin tullut erottamaton osa Alexin leikkaavaa ja aggressiivista kitarasoundia. Nyt MM-04 on tarjolla kaikille, jotka haluavat kitaraansa maailman kovimman metallikitaristin käyttämää soundia!

ESP MM-04:ssa on neljä esiasetettua dippikytkintä, joilla voit säätää ylätaajuuksien EQ:ta. Tarjolla on yhteensä 7 erilaista asetusta. Kytkimet vaikuttavat välillä 2kHz-5kHz. Lisäksi piirilevyllä on trimmi gainin esiasetukselle, voit säätää sitä välillä min. +4.5dB, max +18dB. Alexin nimikkosoundi syntyy EMG HZ -sarjan mikillä ja seuraavilla boosterin asetuksilla: dippikytkimet 2 ja 4 päällä, gain boost 50-80%.

Kaikki elektroniikka on toteutettu huippulaadukkaasti ja kokonaisuus on erittäin häiriötön. Asennus kolvaamalla, mukana tulee kytkentäohje.

Ominaisuudet:

  • ESP MM-04 Etuaste piirilevyllä
  • Esiasennettu Master Volume -potikka
  • Piirilevyllä Gain Trimmer potikka +4.5dB - +18dB
  • Piirilevyllä 4x dippikytkin ylätaajuus-EQ:lle (2kHz-5kHz)
  • 1x 2-asentoinen Gain Boost On/Off kytkin
  • 1x ulostulojakki
  • 1x paristoliitin 9V paristolle
Lisätiedot

Lisätiedot

Merkki ESP