Suhr MicroMIDI Control

Suhr
07-MMC-0001, Kompaktin kokoinen MIDI-kontrolleri korvaamaan vahvistimen jalkakytkin, Ohjaa vahvistintasi MIDI-komennoilla, DAW-yhteensopiva, Tukee PC ja CC -käskyjä, Momentary, Latching, Pulse, TRS-jakki vahvistimen jalkakytkin-lähtöön, 5-Pin MIDI In & MIDI Thru, LED-merkkivalot, 9VDC
SKU
2207MMC0001
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
194,00 €
Sisältäen alv 24%

Suhr MicroMIDI Control on MIDI-ohjattava jalkakytkimen korvaava laite, jolla muutat esim. tavallisen kitaranuppisi vastaanottamaan yleisimpiä komentoja MIDI:llä. Se toimii useimpien sellaisten vahvistimien (tai muiden laitteiden) kanssa, joissa on normaali jalkakytkin-liitäntä. Voit vaihtaa kanavaa, kytkeä boostin tai kaiun, asettaa delay tap tempon ja paljon muuta.Suhr MicroMIDI:n sisällä on neljä dippikytkintä, joilla asetat ensin halutun MIDI-kanavan. Tämän jälkeen voit ohjata laitteen TRS-liittimen kahta kytkintä ja sitä kautta vahvistimesi toimintoja esim. MIDI-jalkakytkimellä, DAW:lla tai muilla MIDI-laitteilla.

MicroMIDI ottaa vastaan Program Change (PC#) ja Control Change (CC#) -komentoja ja se toimii mm. momentary- latching- ja pulse -tiloissa.

Ominaisuudet
Säädöt: 4 dippikytkintä MIDI-kanavalle
Kytkin: True Bypass
LED: Blue & Red LED Indicators for Tip & Ring, Power LED, MIDI Send/Receive LED
Liitännät sisään: 1x MIDI In
Liitännät ulos: 1x 6.3mm TRS, 1x MIDI Thru
Virta: 9V DC virtalähde (saatavana erikseen), Center negative, Huom: ei toimi paristoilla.

Virrankulutus: < 12mA @9VDC
Mitat: (LxSxK): 32 x 93 x 39 mm

Paino: 114 g

Lisätietoja
MerkkiSuhr
Samantyyppisiä tuotteita