BOSS RC-500 Loop Station Pedaali

Boss
Laadukas ja erittäin monipuolinen loopperipedaali, 2 raitaa, Stereo/mono, Kapasiteetti 13 tuntia, Selkeä monivärinäyttö, Rumpukone, 16 Rumpusettiä ja 57 valmista rytmiä, 32bit 44.1kHz AD/DA muuntimet, XLR mikrofonitulo phantom-virransyötöllä, 99 sisäistä muistipaikkaa, WAV-looppien lataus USB:llä, Helpot säädöt, MIDI-ohjaus, Erilaisia efektejä, Kestävä rakenne, Toimii AA-paristoilla tai muuntajalla, Virtalähde saatavana erikseen
SKU
RBRC500
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
371,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS RC-500 Loop Station on olennainen kumppani kitaristeille, laulaja/lauluntekijöille, multi-instrumentalisteille ja kaikille, jotka haluavat nostaa looppauksensa seuraavalle tasolle. Rakenna reaaliaikaisia sävellyksiä kahdella loop-raidalla, mikki- ja stereo-instrumenttituloilla, rytmeillä sekä insopiroivilla Loop FX-efekteillä. Tämä kaikki ensiluokkaisella 32 bittisellä äänenlaadulla.

Tallenna loopit sisäisiin muisteihin ja tutki laajennettuun toimintaan ulkoisia ohjaimia ja MIDI:ä käyttäen. Täynnä seuraavan sukupolven Loop Station-ominaisuuksia oleva RC-500 antaa asiaansa vakavasti suhtautuville muusikoille työkalut, joilla he saavat kehiteltyä uusia ideoitaan ja tuotettua esiintymisiä, jotka saavat kuulijat vaatimaan lisää.MIDI.

Ominaisuudet
Monipuolinen kaksiraitainen looper, sisäinen mikseri sekä laajat ohjausmahdollisuudet
Luokkansa paras soundin laatu 32-bit AD/DA:lla sekä 32-bit floating point-prosessoinnilla
Stereolooper. 13 tuntia äänitysaikaa.
Monivärinen taustavalaistu LCD, näet looppien tilan ja editointiparametrit
Mono/stereotulot helppoon pedaalilauta-integrointiin, erillinen XLR-mikkitulo, jossa phantom-virta
Reverse-toiminto ja Loop FX-efektit (repeat, scatter, shift sekä vinyl flick) dynaamisiin ja lumoaviin looppauksiin
16 eri rumpusettiä sekä 57 preset-rytmiä, joissa A/B-variaatiot
Tuki laajemmalle ohjaukselle erillisillä kytkimillä, ohjauspedaalilla tai MIDI:llä
Täysi MIDI I/O tilaa säästävillä mini TRS -liittimillä (BMIDI-5-35 adapterikaapeli saatavilla erikseen)
Sisäiset muistipaikat 99 fraasille
Varmuuskopiointi sekä WAV-looppien lataus USB:n kautta
Liitännät sisään: 2x 6.3mm instrumentti / linjatulo, 1x XLR mikrofonitulo, 6.3mm liitäntä jalkakytkimelle tai ekspressiopedaalille, USB micro B portti, MIDI sisään (3.5mm stereoplugi)
Liitännät ulos: USB, 2x 6.3mm linjalähtö, MIDI ulos (3.5mm stereoplugi)
Toimii neljällä AA-paristolla tai muuntajalla (lisävaruste: Boss PSA-S AC Adaptor)
Mitat (LxSxK): 170 x 138 x 62 mm
Paino: 0.95 kg

Lue lisää:

Ylivoimainen äänenlaatu
Luokkansa parhaat 32 bittiset AD/DA-muuntimet sekä 32 bittinen liukulukuprosessointi takaavat, että RC-500 saa talteen soundisi täydellä kaistalla ja että looppisi pysyvät kristallinkirkkaina, vaikka äänittäisit useita kertoja päällekkäin. 13 tunnin stereoäänitysaika antaa reilusti tilaa pidemmillekin luoville matkoille.

Kytke, looppaa ja miksaa
Joustavan I/O:n sekä intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta RC-500 on valmis tukemaan kaikkia musikaalisia visioitasi. Kytke mono/stereo-instrumentteja ja pedaali-efektejä sekä mikki omaan XLR-tuloonsa, jossa on myös phantom-virran syöttö tarvittaessa. Käytä kahta raitaa itsenäisinä song-tyyliseen säveltämiseen tai yhdessä rikkaisiin moniraitatekstuureihin. LCD:n taustavalo vaihtaa väriä näyttäen selkeästi toiminnassa olevan tilan, liukusäätimillä ja mikin tasopotikalla pääset suoraan käsiksi äänenvoimakkuuksiin loopatessasi.

Luovaa ja joustavaa kontrollia
Laitteen kolme jalkakytkintä tekevät äänitysten, toiston, raitojen vaihtamisen ja muun ohjaamisen helpoksi. Saat laajennettua ohjauksia kytkemällä mukaan yhden tai kaksi jalkakytkintä, joilla voit ohjata useita asetettavia toimintoja tai ohjauspedaalin, jolla saat säädettyä toimintoja portaattomasti. Laajemmissa järjestelmissä tilaa säästävä TRS MIDI I/O mahdollistaa kauko-ohjauksen MIDI-kytkimiltä ja jalkaohjaimilta sekä MIDI-tahdistuksen rumpukoneiden ja audio-ohjelmien kanssa.


Tee asetuksista omia

RC-500:n I/O ja jalkakytkimet on asetettu valmiiksi perustoimintoja silmällä pitäen, mutta ne saadaan asetettua monin eri tavoin tarpeittesi mukaan. Reititä vasen/oikea tulo eri raidoille tai lähetä kitara ja laulut omiin lähtöihinsä. Kytke efektejä päälle/pois jalkakytkimillä, käynnistä/pysäytä rytmejä ja muuta. Omat asetukset tallentuvat fraasien mukana fraasimuisteihin, näin saat konfiguroitua RC-500:n eri tavoin mihin tahansa tilanteeseen sopivaksi.

Tuo esiintymisiin energiaa rytmeillä ja Loop FX-efekteillä
Inspiroivilla rytmeillä ja mielenkiintoisilla tavoilla looppeja prosessoimalla RC-500 on valmis tuomaan groovea ja väriä kaikkiin looppauksiisi. Jokaisessa 57 rytmistä on A/B-variaatiot, 16 rumpusettiä tuottaa oikean soundin tyyliin kuin tyyliin. Live-esiintymisiin suunnitellut Loop FX-efektit kuten repeat, scatter ja muut antavat loopeillesi välitöntä sointienergiaa. Mukana on myös siisti reverse-toiminto, jolla saat kätevästi rakennettua ainutlaatuisia sointivärejä silloin, kun niitä tarvitaan.

Tallenna, harjoittele ja esiinny
RC-500:n 99 fraasimuistiin saat tallennettua looppeja sitä mukaa kun niitä teet, mukana tallentuvat myös rytmit ja settivalinnat sekä audio- ja kontrolliasetukset. Loopeissa soiva audio saadaan varmuuskopioitua tietokoneelle USB:n kautta. BOSS Tone Studion kautta tapahtuvan Wav import-toiminnon myötä RC-500:stä tulee pedaalilaudan toistokeskus oppimateriaalille, jamiraidoille tai seuraavan keikkasi taustoille.

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita