ROLAND HS-5 Session mixer Digitaalinen mikseri

Roland
Helppokäyttöinen mikseri bänditreeneihin ja äänityksiin, 5 soittajan kuulokemonitorointi, Sisäänrakennetut efektit, Vahvistinmallinnus, Helppo tallennus USB-muistitikulle, Moniraitaäänitys tietokoneeseen,
SKU
RRHS5
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
717,00 €
Sisältäen alv 24%

Kätevä ja helppokäyttöinen Roland HS-5 mahdollistaa viiden soittajan kuulokekuuntelun treeneissä, jameissa ja äänistyssessioissa. Soittajalla on yksilöllinen kontrolli omaan miksaukseensa sekä pääsy kaikuefektiin ja COSM-efekteihin kitaralle, bassolle ja laululle. Bändi voi tallentaa stereoäänityksen suoraan muistitikulle tai kytkeä HS-5:n USB-kaapelilla tietokoneeseen ja tallentaa jokaisen kanavan omalle raidalleen. Lisäksi jokaisen soittajan omat asetukset voi tallentaa muistiin, jolloin tulevaisuuden harjoitukset ja äänityssessiot saadaan pikaisesti käyntiin.

  • Soittajaystävällinen digimikseri korkealla äänenlaadulla ja USB-portilla
  • Viisi soittajaa voi harjoitella yhtä aikaa omilla kuulokkeillaan
  • Yksilölliset monitorointiasetukset kullekin soittajalle
  • COSM-vahvistinmallit ja lauluefektit, sekä tilakaiku
  • Tallenna stereomiksaus USB-muistitikulle
  • Kytke USB-liitin tietokoneeseen ja tallenna moniraitaäänitys musiikkiohjelmaasi

Henkilökohtainen monitorimiksaus jokaiselle soittajalle HS-5:n avulla bändin jokainen soittaja voi miksata itselleen riippumattoman kuuntelun valitsemalla miksauksen ”Mix A” – ”Mix D” laitteen keskustassa olevilla painikkeilla. Kun perusmiksaus on valmis, soittajat voivat säätää “My Mix”-nupista oman mikkinsä tai soittimensa voimakkuutta ja lisätä tilaefektiä omasta ”Reverb”-nupista. Voimassaolevan asetuksen näkee helposti nuppia ympäröivistä led-valoista, jotta tiedät soittaessasi missä mennään. Isompi orkesteri voi liittää järjestelmään toisen HS-5:n jolloin oma kuuntelu saadaan kahdeksalle muusikolle.

Neljä kanavaa kitara/bassovahvistinmalleilla ja lauluefekteillä HS-5 tarjoaa vahvistinmalleja kitaralle ja bassolle neljällä itsenäisellä kanavalla. Tämä tarkoittaa, että soittaja voi kytkeä kitaran tai basson suoraan HS-5:een ja soittaa samanlaisella soundilla ja tatsilla kuin vahvistimen kanssa.

Vokalistit voivat hyödyntää virkistettyä studiolaatuista soundia jokaisessa mikkitulossa olevan kompressorin ansiosta. Intuitiivisten säätimien avulla HS-5:n käyttäjät asettavat nopeasti eq:n ja panoroinnin kohdalleen sekä avaavat juuri sopivasti säröä kitaralle ja kompressoria laululle.

Tallenna stereomiksaus tai tee täysi moniraitaäänitys Kytkemällä USB-muistitikun HS-5:n muistiporttiin on äärettömän helppoa äänittää stereomiksaus bändin soitosta arviointia ja jakamista varten. Edistyneempää tuotantoa varten on mahdollista kytkeytyä tietokoneen USB-väylään ja äänittää jokainen soittaja omalle raidalleen yleisillä musiikkiohjelmilla. Tämä tehokas kombo luo uskomattoman yksinkertaisen ja monipuolisen järjestelmän täydellisten orkesteriäänitteiden tuottamiseen.

Metronomi tiukkaan rytmitykseen Tempossa pysyminen on olennaista treeneissä ja äänittäessä ja HS-5 sisältää metronomin tempon ylläpitämiseksi. Käynnistä metronomi painamalla Click/Tap-painiketta ja määritä tempo näppäilemällä samaa painiketta rytmissä.

Nopea pystytys asetusten palautuksella HS-5:n snapshot-toiminto mahdollistaa kaikkien asetusten tallentamisen USB-muistitikulle. Tämän ansiosta koko yhtyeen asetukset saa palautettua siihen, mihin ne viimeksi jäivät –vaikka aivan eri paikassa ja viikkoja myöhemmin. * Yhdelle muistitikulle saa tallennettua vain yhden snapshot-asetuksen.

Lisätietoja
MerkkiRoland
Samantyyppisiä tuotteita