TIETOA MEISTÄ


JO VUODESTA 1985

Musamaailma Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen soittimien, bändikamojen ja pro audio -tuotteiden maahantuoja, tukkuliike ja jälleenmyyjä.

Musamaailma.fi -verkkokauppamme on toiminut lähes 20 vuotta. Palvelemme vuosittain tuhansia tyytyväisiä asiakkaita harrastajista ammattilaisiin.

Ykköstuotteemme on sähkökitara ja laajasta valikoimastamme löydät monet muutkin soittimet ja kaikki tarvikkeet.TOIMIPISTEET

Palvelemme asiakkaitamme verkkokaupassa sekä kahdessa toimipisteessä:

HELSINGIN MYYMÄLÄ

AVOINNA MA-PE 10–18, LA 10–15

Puhelin 09 5627 1240

Sähköposti retail@musamaailma.fi


Upea Helsingin myymälämme palvelee sinua kahdessa kerroksessa Kruununhaassa, osoitteessa Liisankatu 18. Liisankadun myymälästä löydät Suomen suurimman valikoiman kaikkia maahantuomiamme laatumerkkejä.

Tervetuloa tutustumaan myös Suomen laajimpaan kattaukseen moderneja sähkökitaroita ja bassoja! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua kaikissa soitin- ja tarvikehankinnoissasi.

NOUTOPISTE & TUKKU

AVOINNA MA-PE 8–16

Puhelin 09 720 6060

Sähköposti sales@musamaailma.fi


Musamaailma Noutopiste Helsingin Itä-Pakilassa tarjoaa kätevän tavan poimia verkkokaupasta tai puhelimella tilaamasi tuotteet. Noutopisteestä löydät myös kattavat huoltopalvelumme ja äänentoiston vuokrauksen.

Musamaailman maahantuonti ja tukku toimivat samoissa tiloissa Noutopisteen kanssa.MUSAMAAILMAN TIIMI

Kai Saarikko

Toimitusjohtaja
kai@musamaailma.fi

Esko Asikainen

Myymäläpäällikkö, Helsinki
epe@musamaailma.fi

Jukka Wahlroos

Myynti, Helsinki
retail@musamaailma.fi

Ilmari Läntinen

Myynti, Helsinki
retail@musamaailma.fi

Atte Asikainen

Myynti, verkkokauppa
atte@musamaailma.fi

Roope Riihijärvi

Tukkumyynti, markkinointi
audio@musamaailma.fi

Liisa Rissanen

Laskutus
sales@musamaailma.fi

Ari Nieminen

Taloushallinto

Tuomo Louhio

LogistiikkaSERTIFIKAATIT

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.


Luotettava kumppani

Musamaailma kuuluu Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Se kertoo, että tuemme rehtiä toimintaa, hoidamme myös yhteiskunnalliset velvoitteemme hyvin ja tilaajavastuulain mukaiset tietomme ovat ajan tasalla.


Luotettava kumppaniYHTEYSTIEDOT

Musamaailma Oy

Y-tunnus: 0585694-0

Posti- ja käyntiosoite
Ohrahuhdantie 2 A
00680 HELSINKI

Puhelin 09 720 6060
Sähköposti sales@musamaailma.fi