Tech 21 SansAmp VT Bass DI Etuastepedaali

Tech 21
Laadukas etuaste ja DI-boxi bassolle, Täysin analoginen SansAmp™ putkivahvistinmallinnus, MIksaa kuivaa ja efektoitua signaalia keskenään, 3 erilaista ulostuloa, XLR-lähtö, 3-alueinen EQ, Ulostulon tason säädöt, Täysmetallinen runko, 9V tai phantom-virta
SKU
51401120
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
279,00 €
Sisältäen alv 24%

Tech 21 SansAmp™ VT Bass DI tarjoaa valtavasti soundivaihtoehtoja pienessä koossa. Tämä monitoimipedaali on todella fiksu etuaste ja DI-boksi basistille kolmella ulostulolla. Voit käyttää sitä pedaalilaudassa efektinä, äänityksissä, päätevahvistimen ajamiseen tai livenä suoraan PA:han soittamiseen.

SansAmp-mallinnus tarjoaa paljon erityyppisiä sävyjä miedosta puhtaasta aina ison kaiutinpinon massiiviseen soundivalliin. Kuivaa signaalia ja SansAmp-soundia voi miksata keskenään ja signaalin voi reitittää ulos monella tapaa. Kolme sävysäätöä, tason säädöt ja särölle oma Character-potikka tarjoavat paljon vaihtoehtoja.

VT Bass DI toimii myös phantomvirralla XLR-liitännän kautta, 9V paristolla tai virtalähteellä. Metallinen runko ja laadukkaat potikat sekä jalkakytkin on tehty kestämään ammattikäyttöä.

Ominaisuudet
Täysin analoginen signaaliketju
3-alueinen EQ
Säädöt: Level, Blend, Low, Mid, High, Character, Drive, Phantom & Ground Connect, Output +10dB, -20dB XLR, Bite, Mute
Liitännät sisään: 1x 6.3mm plugi
Liitännät ulos: 1x 6.3mm plugi, 1x 6.3mm Parallel Out, 1x XLR Out
Metallinen kuori
Mitat (LxSxK): 146 x 108 x 64 mm
Virta: 9V paristo tai virtalähde (saatavana erikseen), Phantom-virta XLR:n kautta

Lisätietoja
MerkkiTech 21
Samantyyppisiä tuotteita