BOSS RC-5 Loop Station Efektipedaali

Boss
Laadukas kompakti stereoloopperi esim. kitaralle tai bassolle, 13 tunnin kapasiteetti, Helppokäyttöinen, Reverse-toiminto, 7 rumpukittiä, 57 rytmiä variaatioineen, Tukee ulkoista ohjausta, MIDI In & Out, 99 fraasin sisäinen muisti, WAV-tiedostojen lataus USB:llä, 32-bit AD/DA muuntimet, Monivärinen LCD-näyttö, Kestävä rakenne, 9V verkkovirta tai paristo
SKU
RBRC5
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
247,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS RC-5 Loop Station on laadukas loopperipedaali esim. kitaristin ja basistin käyttöön. Päivitä RC-5:een ja saat maksimaalisen loopperin pedaalilautaasi Tallenna ääntä ensiluokkaisella 32 bittisellä laadulla, navigoi parametrejä ja monitoroi looppien tilaa taustavalaistulla LCD-näytöllä ja hyödynnä laajennettua toimintaa kontrollijakin sekä TRS MIDI I/O:n avulla. Yli 50 rytmiä, 13 tunnin stereoäänitys, 99 fraasimuistia ja muut toiminnot asettavat roppakaupalla musikaalista tehoa jalkojesi ääreen.

Ominaisuudet
Monipuolista BOSS-looppausta kompaktin kokoisessa laitteessa
Luokkansa paras soundin laatu 32-bit AD/DA:lla ja 32-bit floating point-prosessoinnilla
Stereolooper. 13 tuntia äänitysaikaa.
Monivärinen taustavalaistu LCD, näet looppien tilan ja editointiparametrit eri väreinä
Reverse-toiminto, jolla saat looppeihin mielenkiintoisia tekstuureja
Seitsemän eri rumpusettiä sekä 57 preset-rytmiä, joissa A/B-variaatiot
Tuki laajemmalle ohjaukselle erillisillä kytkimillä, ohjauspedaalilla tai MIDI:llä
Täysi MIDI I/O tilaa säästävillä mini TRS -liittimillä (BMIDI-5-35 adapterikaapeli saatavilla erikseen)
Muistipaikat 99 fraasille
Varmuuskopiointi sekä WAV-loopit USB:n kautta
Säädöt: Rhythm Tempo, Rhythm On/Off, Setup, Memory, Monitoimipotikka, Monitoiminen jalkakytkin
Liitännät sisään: 2x Instrumentti plugi 6.3mm, MIDI In 3.5mm
Liitännät ulos: 2x 6.3mm plugi lähtö, MIDI Out 3.5mm
Virta: 9V 6LR61 paristo (saatavana erikseen) tai 9VDC virtalähde (saatavana erikseen, virrantarve n. 170mA)
Mitat (LxSxK): 73 x 129 x 59 mm
Paino: 440g

Lue lisää:

Ylivoimainen äänenlaatu
Luokkansa parhaat 32 bittiset AD/DA-muuntimet sekä 32 bittinen liukulukuprosessointi takaavat, että RC-5 saa talteen soundisi täydellä kaistalla ja että looppisi pysyvät kristallinkirkkaina, vaikka äänittäisit useita kertoja päällekkäin. 13 tunnin stereoäänitysaika antaa reilusti tilaa pidemmillekin luoville matkoille.

Ikkuna maailmaasi
RC-5:ssä on edistynein kompaktien looper-pedaalien käyttöliittymä. LCD:stä voit pitää silmällä loopin tilaa soittaessasi, taustavalo vaihtaa väriä kertoen ollaanko äänittämässä, dubbaamassa vai toistamassa looppia. Monitoimisen parametrisäätimen kanssa rytmien, settien, järjestelmäasetusten ja muiden navigointi on nopeaa ja helppoa vaikka tilanne olisikin päällä.

Täydellistä kontrollia
RC-5:n monipuolinen pedaalikytkin ohjaa kaikkia looppaustoimintoja – äänitystä, dubbaamista, toiston aloitusta ja pysäytystä sekä peru/tee uudelleen toimintoa. Enempikin ohjaus on mahdollista, jos sitä tarvitset. Kytke yksi tai kaksi kytkintä, joilla voit ohjata useita asetettavia toimintoja tai ohjauspedaali, jolla saat säädettyä toimintoja portaattomasti. Soittajat, joilla on laajempia järjestelmiä, arvostavat TRS MIDI I/O:ta, se säästää tilaa ja mahdollistaa kauko-ohjauksen MIDI-kytkimiltä ja jalkaohjaimilta sekä MIDI-tahdistuksen rumpukoneiden ja audio-ohjelmien kanssa.


Liiku ja tanssi, eteen ja taakse
57 preset-rytmiä sekä seitsemän erilaista rumpusettiä parantavat RC-5:n looppauksia sekä harjoitussessioita; käytössäsi on inspiroivia komppeja kaikkiin tyyleihin. Jokaiseen rytmiin kuuluu A/B-variaatiot, jotka voidaan valita paneelista tai niitä voidaan kontrolloida MIDI:llä soitettaessa. RC-5:n looperissa on myös siisti reverse-toiminto, joka on erinomainen kun haluat soittoosi uusia tuoreita sointivärejä.

Tallenna, harjoittele ja esiinny
RC-5:ssä on 99 fraasimuistia, joihin saat tallennettua looppeja niin nopeasti kuin saat niitä tehtyä. Audion lisäksi fraasimuistiin tallentuu valittu rytmi ja setti, joten kaikki on valmiina heti tarvittaessa. Looppiaudio saadaan varmuuskopioitua tietokoneelle USB:n kautta. BOSS Tone Studion kautta tapahtuvan Wav import-toiminnon myötä RC-5:stä tulee pedaalilaudan toistokeskus oppimateriaalille, jamiraidoille tai seuraavan keikkasi taustoille.

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita