-10.74%

BOSS OC-5 Octave Efektipedaali

Laadukas kompakti oktaaveri kitaralle tai bassolle, Helppokäyttöinen, Uusi Polyfoninen tila, Vintage-tilassa myös legendaariset OC-2 soundit, Oktaavi ylös ja 2 oktaavia alas, Kehittynyt träkkäys, Ei latenssia, Direct Out, Kestävä rakenne, 9V verkkovirta tai paristo
SKU
RBOC5
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
Tarjoushinta 133,00 € Normaalihinta 149,00 €

BOSS OC-5 Octave asettaa uuden standardin oktaavipedaalien toimintaan yhdistämällä klassiset BOSS-oktaavisoinnit uusimpaan luentateknologiaan Vintage-tilassa käytössäsi on täydellinen legendaarisen monofonisen OC-2:n soundi uudelleen luotuna, Poly-tila puolestaan tarjoaa useita parannuksia laajemman alueen soittoon. Oktaavi ylös -ominaisuuden ansiosta käytössäsi on nyt kolmen oktaavin alue erilaisia luovia ratkaisuja varten.

Paksuista matalista monosoundeista oktaavisiirrettyihin sointuihin ja muihin; OC-5 tuottaa laajimman alueen, parhaimman äänenlaadun sekä parhaan soitettavuuden verrattuna mihin tahansa oktaavipedaaliin.

Ominaisuudet
Yleisin oktaavipedaali päivitettynä parannetuilla ominaisuuksilla
Uudelleen kehitetty luentateknologia tuottaa luotettavampaa vastetta sekä luonnollisen soittotuntuman ilman latenssia
Vintage-tila luo uudelleen alkuperäisen OC-2:n monosoundin
Poly-tila sointujen soittoon, Range-säätimellä asetat sävelalueen, jolla efekti toimii
Poly-tilan Lowest Range -asetuksella saat asetettua oktaaviefektin ainoastaan soinnun alimmalle äänelle
Uusi oktaavi ylös -efekti, käytettävissä itsekseen tai sekoitettuna mukaan oktaavi alas -efekteihin
Mode-kytkin optimoi äänentunnistuksen kitaralle tai bassolle
Direct-lähtö wet/dry-kytkentöihin
Viiden vuoden BOSS-takuu
Säädöt: Direct Level, +1 Oct Level, -1 Oct Level, -2 Oct Range, Vintage / Poly kytkin, On/Off-kytkin
Liitännät sisään: 1x Instrumentti plugi 6.3mm
Liitännät ulos: 2x 6.3mm plugi lähtö, 1x 6.3mm plugi Direct Out
Virta: 9V 6LR61 paristo (saatavana erikseen) tai 9VDC virtalähde (saatavana erikseen, virrantarve n. 85mA)
Mitat (LxSxK): 73 x 129 x 59 mm
Paino: 440g

Lue lisää:

Korkeaoktaanista oktaavitoimintaa
Uusimman BOSSin reaaliaikaisprosessointi-teknologian vauhdittamana OC-5 tuottaa poikkeuksellista sointia ja soitettavuutta. Kokemus on ilmeikkäin ja monipuolisin koskaan. Parannettu luentatoiminto on avainasemassa; sen ansiosta sointi on selkeää ja tarkkaa eikä latenssia ole. OC-5:ssä on lisäksi laajempi sointialue sekä suurempi polyfonia kuin aiemmissa OC-malleissa, käytössäsi on kaikki oktaavitarpeet yksissä kuorissa täyttävä pedaali.

Klassisia sointeja Vintage-tilassa
Vuonna 1982 julkaistu OC-2 oli maailman ensimmäinen moderni oktaavipedaali kitaroille ja bassoille. Edelleen soittajien arvostaman pedaalin lämmin ja silti läsnäoleva soundi istuu täydellisesti miksauksiin ja sen tunnusomainen sointi on kuultavissa monilla kuuluisilla kappaleilla. OC-5:n Vintage-tila antaa käyttöösi OC-2:n ikonisen monosoundin, bonuksena saat uuden luentatoiminnon mukanaan tuoman paremman vasteen. -1 ja -2 oktaavin efekteille sekä suoralle äänelle on omat säätimensä, näin käytössäsi on lukematon määrä oktaavitehoja.

Parannettu Poly-tila
OC-5:ssä on myös fiksun Poly-tilan parannettu versio, joka oli ensimmäistä kertaa tarjolla OC-3 Super Octave -pedaalissa. Saat soitettua täysiä sointuja oktaaviefekteillä maustettuna. Säädettävä Range-toiminto rajoittaa efektin instrumenttisi alimpiin säveliin, näin saat soitettua oktaavibassoja normaalien ylempien rekisterien sointujen ja melodioiden mukana. Uusien luennan parannusten ansiosta voit jopa erottaa oktaaviefektin ainoastaan soinnun alimmalle äänelle – käännät vain Range-säädön "Lowest"-asentoon.


Laajennettu alue oktaavi ylös -säätimellä
OC-5:n siisteihin uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös oktaavi ylös -efekti, joka on käytettävissä sekä Vintage- että Poly-tiloissa. Säädät vain erillisestä +1 OCT-säätimestä tarpeellisen määrän efektiä soimaan. Käytä oktaavi ylös -efektiä itsekseen ja saat aikaan 12-kielisen soundeja sekä ainutlaatuisia soolosointeja, tai sekoita sitä mukaan oktaavi alas -efekteihin ja saat laajennettuja sointuja sekä superpaksuja soolosoundeja.

Guitar/Bass-kytkin sekä Direct Out
OC-5:n luentatoiminto saadaan optimoitua erillisellä pedaalin rungossa olevalla kytkimellä joko kitaralle, tai bassolle. Direct Out -liittimestä saat helposti reititettyä suoran ja efektoidun signaalin eri määränpäihin, vaikkapa kahteen lavavahvistimeen tai mikserin tai audio interfacen eri kanaviin.

Samantyyppisiä tuotteita