BOSS MD-200 Modulation Efektipedaali

Boss
Laadukas modulaatiopedaali, Stereo/mono, 12 erityyppistä modulaatiota (Mm. Chorus, Flanger, Phaser, Vibrato, Tremolo, Rotary, Auto Wah, Slicer), 32bit 96kHz AD/DA muuntimet, Helpot säädöt, 4 muistipaikkaa suosikkisoundeille, 60 sek. looper, MIDI, Kestävä rakenne, Toimii AA-paristoilla, Virtalähde saatavana erikseen
SKU
RBMD200
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
308,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS MD-200 Modulation on varusteltu huippumalli MD-500:sta periytyvin algoritmein. MD-200 Modulation tuottaa valikoiman maailmanluokan efektejä yhdessä pienessä, kätevässä pedaalissa. Kaksitoista eri tilaa antavat käyttöösi kaikki tarvitsemasi modulaatiosoundit ja enemmän, pedaalissa on omat säätimet nopeudelle, syvyydelle ja tasolle sekä lisäparametreja eri efektityypeille sovitettuina. Nopeudet saadaan naputettu jalkakytkimellä soiton aikana ja rytmiset aika-arvot voidaan helposti asettaa ja saada näkyviin omilla paneeliohjaimillaan. Ja voimallisen insert-toiminnon ansiosta saat kytkettyä mukaan drive-pedaaleja ja muita efektejä prosessointiin ennen/jälkeen moduloinnin.

200-Sarjan myötä BOSS esittelee uuden pedaalisukupolven, jossa yhdistyy ensiluokkainen soundi ja monipuolisuus tilaa säästävään, virtaviivaiseen kokoon. Helppokäyttöiset ohjaimet ja monen toiminnon kytkimet tekevät operoinnista helppoa ja intuitiivista, omiin muistipaikkoihin saadaan tallennettua useita yhdistelmiä nopeita vaihtoja varten. Kaikkien 200-sarjan pedaalien äänenlaatu on ensiluokkainen 32 bittisten AD/DA-muuntimien, 32 bittisen sisäisen prosessoinnin sekä 96 kHz:n näytteenottotaajuuden ansiosta, mukana on myös tuki erillisille lisäohjaimille kuten kytkimet, ohjauspedaali tai MIDI.

MD-200 modulaatiotyypit:
Chorus
CE-1 Chorus
Flanger
Phaser
Vintage Phaser
Classic Vibe
Vibrato
Tremolo
Rotary
Auto Wah
Slicer
Overtone

Tekniset ominaisuudet:
Säädöt: On/off, Memory/Tap, Rate, Depth, E.Level, Mod-Typ, Param 1, Param 2, Param 3, Tap Division, Memory
Liitännät: Input (A/Mono, B) 6.3mm jakki, Output (A/Mono, B) 6.3mm jakki,
CTL 1, 2/EXP 6.3mm TRS-jakki, MIDI In & MIDI Out 3.5mm stereoplugi, USB Micro B (Firmware-päivityksiin)
Toimii PSA-sarjan muuntajalla (saatavana erikseen) tai kolmella AA-kokoisella paristolla
Mitat (LxSxK): 101 x 138 x 63 mm

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita