Bogner Shiva Head Dual Reverb Kitaravahvistin

Bogner
USA:ssa käsintehty boutique-vahvistin, Huippulaadukas putkinuppi hiotuilla soundeilla, 80W, 2 kanavaa, Laadukas kaikuefekti kanavakohtaisilla säädöillä, Boost Mode, Kanavakohtaiset volume- ja sävysäädöt, Master Volume, Master Presence, EL34 pääteasteputket, Putkibufferoitu efektilenkki, 2 kaiutinlähtöä, Sis. 3-painikkeinen jalkakytkin, Paino 18.6 kg, Musta
SKU
502106
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
3 078,00 €
Sisältäen alv 24%

Bogner Shiva Head Dual Reverb on yhdistelmä Bognerin huippuunsa hiottuja ratkaisuja, puristettuna kahteen upeaan kanavaan ja 80W tehoon. Shivan elegantti soundi perustuu EL34 pääteasteputkiin ja maukkaaseen putkisaturaatioon, jota tästä laitteesta voi kaivaa mielin määrin. Tässä Dual Reverb -mallissa on laadukas kaikuefekti, jolle löytyy takapaneelista erilliset tasonsäädöt kumpaankin kanavaan.

Ykköskanavassa on 2-alueinen EQ, kakkoskanavassa 3-alueinen. Molemmissa kanavissa on boosti, jota kakkoskanavassa voi ohjata volumella. Lisäksi Shivassa on laadukas kputkibufferoitu efektilenkki. Boostia, efektilenkkiä ja kaikua voi ohjata myös mukana tulevalla 3-painikkeisella jalkakytkimellä.

Bogner Shiva tarjoaa upeaa puhdasta soundia pyöreästä kirkkaaseen sekä juuri haluamasi määrän hienosti muroutuvaa putkisäröä.

Vahvistinta on saatavana erilaisilla optioilla, kysy meiltä lisää.

Jokainen Bogner-vahvistin ja kaiutinkaappi rakennetaan käsityönä vain parhaita materiaaleja ja osia käyttäen. Kun hankit Bognerin, saat huippuluokan laitteen, jonka soundeista riittää iloa vuosiksi ja joka on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Bognerin tuotteet on tehty tarjoamaan kitaristille maailman paras ja luotettavin soittokokemus.

Ominaisuudet:
Käsintehty USA:ssa
Teho: 80W
Etuasteputket: 4x 12AX7
Pääteasteputket: 2x EL34 ***
Kanavat: 2
Säädöt kanava 1: Bass, Treble, Volume, Bright-kytkin, Kaiku
Säädöt kanava 2: Bass, Middle, Treble, Gain, Volume, Bright- ja Shift -kytkimet, Kaiku
Boost Mode: Molemmissa kanavissa, Variable Boost mode kanavan 2 volumella
Yhteiset säädöt: Presence, Master Volume
Putkibufferoitu efektilenkki tasonsäädöllä ja mute-toiminnolla
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu
Liitännät ulos: Efektilenkki lähtö, Linjalähtö
Kaiutinliitännät: 2x 6.3mm 4/8/16 ohm
Mitat (K x L x S): 254 x 623 x 267 mm
Paino: 18.6 kg
Viimeistely: Musta, kantokahva päällä
Mukana 3-painikkeinen jalkakytkin (kanavan vaihto, kaiku, boost)

Optiot, saatavana tilauksesta:
60W malli 6L6 -pääteputkilla
20th Anniversary -malli, 90W KT88, Mode switch 2-kanavaan, excursion control, Plexi-paneeli kullanvärisellä taustalla, Head enclosure with classic bottom mounted look
Saatavana nuppina, 1x12” ja 2x10” closed back combona sekä open back 2x12” -combona.

*** Huom: kun vaihdat Shivaan putkia, Reinhold Bogner suosittelee vain seuraavia EL34-putkia: Svetlana tai vanhat Siemens/Telefunken/Mullard putket. ”Other brands may work, but it's risky because of the high plate voltage we use. 6L6 should be Svetlana or Sovtec 5881.”

Lisätietoja
MerkkiBogner
Samantyyppisiä tuotteita