BOSS MO-2 Multi Overtone pedaali

Boss

BOSS MO-2 Multi Overtone, Uuden sukupolven BOSS-pedaali innovatiivisella moniulotteisella prosessoinnilla, Vaikuttavia, harmoonisesti rikkaita soundeja, ehostaa ja parantaa kitaran suoraa soundia, Toimii puhtailla ja särösoundeilla sekä bassolla, Reagoi volume-muutoksiin ja soittodynamiikkaan, Kolme erilaista sounditilaa, yksinkertaiset säätimet, Mono tai stereo ulostulo

SKU
RBMO2
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
157,00 €
Sisältäen alv 24%

Ilmaisukykyinen efektipedaali erottuvilla ja ennenkuulemattomilla soundeilla!

Multi-Dimensional Processing (MDP) -teknologialla varustettu MO-2 Multi Overtone hyödyntää kitaran harmoonista karaktääriä luodakseen laajan kirjon erikoislaatuisia uusia soundeja.

Rolandin innovatiivinen Multi-Dimensional Prosessointi (MDP) analysoi signaalin monet ulottuvuudet ja soveltaa kuhunkin ideaalisen efektin. Antamalla erilaisen dynaamisen vasteen reaaliaikaisesta sisääntulotasosta riippuen MDP pystyy luomaan voimakkaita, täysin uusia soundeja, ilmaisuskaalalla, jota ei aiemmin ole saavutettu.

MO-2 tuottaa uskomattoman erottuvia ja ilmaisurikkaita ääniä, joihin päästään vain MDP:n luomalla taikuudella. Käyttäen kitaran harmoonisia alkulähteenä MO-2 rakentaa kokonaan uusia soundeja, jotka rikastavat ja tukevoittavat normaalia soundiasi. Kolme eri tilaa tarjoavat erilaiset äänenmuokkaus mahdollisuudet, ja DETUNE-nuppi vapauttaa monenlaisia ilmeikkäitä modulaatioefektejä. Kimmeltävistä monikieliresonansseista huilumaiseen läpikuultavuuteen ja sitten vahvoihin urkuja ja syntikkaa muistuttaviin tekstuureihin; MO-2 antaa sinulle valikoiman uniikkeja äänityökaluja, jotka lisäävät täysin uusia dynaamisia resonanssikaraktäärejä kitaraasi.

Ominaisuudet:
- Uuden sukupolven BOSS-pedaali innovatiivisella moniulotteisella prosessoinnilla, joka tuotetaan patentoidulla teknologialla ja kustomoidulla DSP:llä
- Vaikuttavia, harmoonisesti rikkaita soundeja, jotka ehostavat ja parantavat kitaran suoraa soundia
- Toimii mainiosti puhtailla ja särösoundeilla sekä bassolla
- Ultra-reagoiva volume-muutoksiin ja soittodynamiikkaan
- Kolme erilaista sounditilaa; laaja-alueinen äänenvärin säätö yksinkertaisilla säätimillä
- Mono tai stereo ulostulo

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita