EMG LJX Bassomikrofoni

EMG
Laadukas aktiivimikki, Jazz Bass -mitoitus, Sopii tallamikiksi, 4-kielisiin bassoihin, Klassinen J-basson soundi & laajempi taajuusvaste, X Series etuaste, Perusmallia enemmän dynamiikkaa, Isot alataajuudet, Erotteleva ja napakka keskialue, Hurinaton, Keraaminen magneetti, Mukana 25K volumepotikka ja 25K aktiivinen VLPF tonepotikka, Pikaliittimet, Helppo asentaa, Musta kuori
SKU
2611220
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Varastossa
95,40 €
Sisältäen alv 24%

EMG LJX on jazz bass -tyyppinen yksikelainen aktiivimikki. EMG:n JX-mikit ovat saatavana mitoitukseltaan LJX (long) ja SJX (short) -malleina, joista LJX sopii yleisimmin tallamikiksi ja SJX kaulamikiksi.

Tässä mikissä on EMG X Series -etuaste, jonka ansiosta mikin soundi on entistäkin selkeämpi ja se vastaa soittovoimakkuuden vaihteluihin tavallista LJ-mikkiä laajemmin. Mukana tulee myös aktiivinen 25K VLPF (Variable Low Pass Filter) tone-potikka, jota suositellaan X Series -mikkien kanssa. EMG X-sarjan mikit ovat ominaisuuksiltaan kätevästi passiivi- ja aktiivisoundin välimaastossa.

Mikissä on klassista jazz-basson luonnetta ja vintagea laajempi taajuusvaste, joten soundi on kaiken kaikkiaan isompi. Mikissä on erinomainen matalien taajuuksien toisto ja keraaminen magneetti tuo myös keskialueeseen hyvää napakkuutta sekä dynaamista ylätaajuuksien toistoa.

Lisää headroomia saat käyttämällä mikkiä 18V virralla (tutustu ensin mikin kytkentäohjeisiin). Mikki on helppo asentaa pikaliittimillä ilman kolvausta. Tarkista mitat ennen asennusta.

Sisältää:
1x EMG LJX mikrofoni
1x 25K Volume-potikka
1x 25K Aktiivinen VLPF Tone-potikka
1x Paristoliitin
1x Stereojakki
1x Mikkikaapeli
2x Liitäntäkaapeli
1x Ulostulokaapeli
1x Paristokaapeli
Asennusruuvit

Ominaisuudet
Aktiivinen yksikelainen basson tallamikki
Jazz Bass Long Design
4-kielisiin sähköbassoihin
Keraaminen magneetti
Resonant Frequency: 4.05 kHz
Output Voltage (Finger, Thumb): 2.00
Output Voltage (Thump): 8.00
Pikaliittimet
Musta kuori

Lisätietoja
MerkkiEMG
Kieliä4
TyyppiYksikelainen
Aktiivi / PassiiviAktiivi
PaikkaTalla
MitoitusJazz Bass
MagneettiKeraaminen
VoimakkuusMedium
HurinatonKyllä
Kaapelin tyyppiPikaliitin
Kuori & väriMusta kuori
Samantyyppisiä tuotteita