Uusi

ESP Custom Shop Alexi Ripped Sähkökitara

ESP
Ripper Sawtooth, ESP Custom Shopin Japanissa käsityönä rakentama Alexi Laiho Signature, 25.5” skaala, Huippulaadukas kevyt leppärunko, 3 palan vaahterakaula läpi rungon, Eebenpuinen otelauta, 24 extra jumbo nauhaa, Scalloped nauhavälit 19-24, EMG HZ-FH2 & HZ-S2 mikit, ESP MM-04 boosteri, Gotoh virittimet, Floyd Rose Original talla, Sawtooth otelautaupotukset, Luminlay otelaudan sivumerkit, Krominväriset metalliosat, Satiinilakattu violetti liukuväritys (Purple Fade Satin), Revityt mustat pinstripet, Matching headstock, Sis. ESP kova kotelo, Sis. aitoustodistus
SKU
WSESPALRSTCS
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
5 199,00 €
Sisältäen alv 24%

ESP Custom Shop Alexi Ripped on ESP Japan Custom Shopin rakentama huippukitara. Se on samanlainen kuin Alexin viimeiseksi jäänyt oma ESP, jota ehdittiin kehua Alexin kaikkein parhaimmin soivaksi kitarayksilöksi.

Kitaran muotoilu on Alexin muista malleista tuttu. Ulkonäön ohella eniten keskustelua herättänyt ominaisuus on Alexin haluama yksikelainen kaulamikki, joka tuo soundipuolelle uuden ulottuvuuden. Muutenkin kitaran speksilista on hengästyttävän kova.

Tämä kitara on täynnä ESP:n parasta osaamista ja soitinpuut ovat huippuluokkaa. Kolmen palan vaahterasta tehty kaula on läpi rungon -rakenteella ja rungon sivut ovat kevyttä leppää. Otelauta on eebenpuuta.

Extra jumbo -kokoisia nauhoja on 24 ja nauhavälit 19-24 on koverrettu. Otelaudan sivussa on pimeässä hohtavat merkit. Talla on Floyd Rose Original R2-mitoituksella ja virittimet ovat Gotohin mallistosta. Lisäksi kitarassa on valmiina hihnalukot.

Kitaran tallamikki on muista Alexi-malleista tuttu EMG HZ-FH2 passiivihumbucker. Sen kaverina on nyt vinoon asennettu EMG HZ S2 stacked kaulamikki. Elektroniikan puolelta löytyy ESP MM-04 etuaste & boosteri, joka antaa jopa +18dB potkua. Boosterin gainia ja ylätaajuuksia voi säätää trimmeillä.

Tämän todella näyttävän kitaran runko on viimeistelty violetti/musta -liukuvärillä sekä revityllä mustalla pinstripella. Sama väri jatkuu lavassa. Takaa runko on musta.

Kitara toimitetaan laadukkaassa kovassa kotelossa, aitoustodistuksen kanssa ja soittovalmiiksi säädettynä haluamassasi vireessä.

Ominaisuudet
Runko: Valikoitu leppä
Kaula: 3 palan vaahtera, läpi rungon, Satiinipinta
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 25.5”
Otelauta: Eebenpuu, radius 305
Satula: Leveys R2/42mm, lukkosatula
Nauhat: 24 Extra Jumbo, koverretut nauhavälit 19-24
Talla: Floyd Rose Original
Virittimet: Gotoh lukkovirittimet
Kaulamikrofoni: EMG HZ-S2
Tallamikrofoni: EMG HZ-FH2
Elektroniikka: ESP MM-04 preamp & booster, 1x Volume, 3-asentoinen mikkikytkin, boosterin minikytkin
Tehdasasennetut kielet: 9-42
Hihnatapit: Hihnalukot
Otelaudan upotukset: Pearloid Sawtooth
Otelaudan sivumerkit: Luminlay
Reunanauhat: Valkoinen (kaula, lapa)
Lapa: Matching

Metalliosien väri: Kromi

Väri: Purple Fade Satin Top with Ripped Pinstripes
Rungon viimeistely: Satiinilakkaus

Kotelo: ESP Hard Case

Lisätietoja
MerkkiESP
SarjaSignature
VäriVioletti
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiV Style
Rungon materiaaliLeppä
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliEebenpuu
Nauhojen määrä24
Mikkien määrä2
KaulamikkiYksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiFloyd Rose
ArtistiAlexi Laiho
Samantyyppisiä tuotteita