Uusi

ESP Custom Shop Horizon NT QM Amber Sunburst Sähkökitara

ESP
Uniikki käsityönä tehty ESP Japan Custom Shop, 25.5" skaala, Näyttävä valikoitu 2 palan 18mm quilted top kaareva vaahterakansi, 1 palan 30mm mahonkirunko, Puunväriset reunanauhat, Vaahterakaula syvällä set thru liimaliitoksella, Eebenpuinen otelauta, 24 Extra Jumbo nauhaa, EMG 57/66 aktiivimikit, TonePros T-3BT kiinteä talla, Kielet läpi rungon, Sperzel virityskoneistot, Mustat metalliosat, Hihnalukot, Amber Sunburst väritys kiiltolakkauksella, Matching Tear Drop Headstock, Sis. ESP kova kotelo
SKU
11725001
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
6 614,00 €

ESP Custom Shop Horizon NT QM Amber Sunburst on ESP Custom Shopissa Japanissa yksilöllisenä tilaustyönä rakennettu upea sähkökitara. Sen huomiota herättävin yksityiskohta on varmasti 18mm paksu, kaareva quilted-vaahterakansi. Kitara on muutenkin toteutettu aivan viimeisen päälle. Soitinpuut on valikoitu huolellisesti parhaista materiaaleista ja yksityiskohdat on toteutettu japanilaisella huippuosaamisella.

Kitarassa on yhden palan 30mm paksu mahonkirunko sekä kolmesta palasta tehty vaahterakaula syvällä liimaliitoksella. Näiden ansiosta tässä yksilössä on erinomainen sustain sekä miellyttävä soittotuntuma. Kaulan profiili on ohut U ja eebenpuisessa otelaudassa on 24 extra jumbo -kokoista nauhaa. Otelaudassa on MOP offset block -upotukset ja 12. nauhalla ESP-logo. 42mm leveä satula on grafiittia.

Tämän Horizonin mikkeinä on EMG 66 ja EMG 57 aktiivi-humbuckerit. Tallamikkinä toimivat EMG 57 yhdistää PAF-tyylisen humbucker-soundin aktiivielektroniikan tuomaan potkuun ja erotteluun ja voimaan. Kaulamikkinä on EMG 66, joka puolestaan on soundiltaan lämmin, mukavan alas ulottuvalla toistolla ja kirkkailla ylätaajuuksilla. Mikkien kuoret ovat tyylikästä harjattua mustaa kromia ja mikit on kiinnitetty suoraan kitaran runkoon.

Kitaran talla on ToneProsin valmistama T-3BT ja kielet menevät läpi rungon. Virityskoneistojen valmistaja on Sperzel. Hihnalukkoina on Schaller S-Locks. Jakki on cat’s eye -tyyppinen Switchcraft stereojakki.

Tämän todella upean soittimen viimeistelynä on keltaoranssi Amber Sunburst -väri sekä kiiltolakkaus. Tear drop -mallinen lapa on toteutettu samalla viimeistelyllä ja kaularaudan suojalevy on alumiinia Horizon-tekstillä. Rungon reunanauhat ovat puunväriset, otelaudassa ja lavassa valkoiset.

Kitara toimitetaan mittojen mukaan tehdyssä laadukkaassa ESP-kotelossa.

Ominaisuudet
Runko: 1 palan mahonki, paksuus 30mm
Kansi: 2 palan kaareva quilted-vaahtera, paksuus 18mm
Kaula: 3 palan vaahtera, set thru syvä liimaliitos
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 25.5”
Otelauta: Eebenpuu
Satula: 42mm, grafiitti
Nauhat: 24 Extra Jumbo
Talla: TonePros T-3BT & kielet läpi rungon
Virittimet: Sperzel
Kaulamikrofoni: EMG 66
Tallamikrofoni: EMG 57
Elektroniikka: Aktiivi, 1x Volume, 1x Tone, 3-asentoinen kytkin
Tehdasasennetut kielet: 10, 13, 17, 26, 36, 46
Hihnatapit: Schaller S-Locks hihnalukot
Metalliosien väri: Musta
Reunanauhat: Puunväriset / Valkoiset
Upotukset: MOP Offset Block, 12. nauhalla ESP-logo
Väri: Amber Sunburst
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Lapa: Tear Drop, Matching
Kotelo: ESP, musta

Lisätietoja
MerkkiESP
SarjaESP Custom Shop
VäriOranssi
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiDouble Cut
Rungon materiaaliMahonki
Kannen materiaaliQuilted vaahtera
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliEebenpuu
Nauhojen määrä24
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiKiinteä
Samantyyppisiä tuotteita