Myyty

ESP USA V-II FR See Thru Black Sunburst Sähkökitara

ESP
Made in USA, V-2, Täysin uniiki upea V-malli! Neck Thru Body, 25.5” skaala, Loimuvaahterakansi ja -lapa, Loimuvaahteraraidat rungossa, 3 palan vaahterakaula läpi rungon, Mahonkiset rungon sivupalat, Eebenpuinen otelauta, 24 Jescar Stainless Steel Extra Jumbo nauhaa, Seymour Duncan Sentient ja Pegasus humbucker-mikit, Floyd Rose Original talla, Sperzel virittimet, Dunlop hihnalukot, Krominväriset metalliosat, Kiiltolakattu See Thru Black Sunburst väritys, Matching headstock, Sis. ESP USA Form-Fit kotelon, hihnan ja aitoustodistuksen
SKU
11205097SD
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
4 599,00 €
Sisältäen alv 24%

ESP USA V-II FR See Thru Black Sunburst on USA:ssa käsityönä tehty täysin uniikki huippusoitin ammattitason ominaisuuksilla. Tämä on upeimpia V-malleja, joita olemme koskaan saaneet myyntiin!

Kitara on tehty kaula läpi rungon -rakenteella. Sen ansiosta kitara on todella stabiili, sustain on erinomainen ja pääsy ylänauhoille on helppoa. Kitarassa on myös käytetty todella laadukkaita soitinpuita ja osia.

Kaula on tehty kolmesta vaahterapalasta ja sen sisällä on 2-toimisen kaularaudan lisäksi hiilikuidusta valmistetut vahvikkeet. Kaulan profiili on ekstraohut U. Rungon sivupalat ovat mahonkia ja otelauta eebenpuuta. Otelaudan radius on 305mm. Kansi on todella näyttävää loimuvaahteraa ja sitä on myös lavassa. Maalattujen raitojen sijaan tämän V-II -mallin sakaroissa on jätetty näkyviin upea kuviollinen vaahtera puunvärisenä, mikä yhdessä läpikuultavan sunburst-värityksen kanssa tuo kitaraan todella komeaa ilmettä.

Osien puolella ei ole säästelty: Talla on Floyd Rose Original, virittiminä Sperzelin valmistamat koneistot ja hihnatappeina Dunlopin hihnalukot. 24 extra jumbo -kokoista stainless steel -nauhaa ovat Jescarin kestävää materiaalia. Jakki on upotettu ja asemoitu niin, että kaapeli on kätevä käyttää myös esim. kietaistuna hihnan ympäri.

Kitara on varustettu Seymour Duncanin USA:ssa valmistamilla, Sentient- ja Pegasus -mikeillä. Kaulamikki Sentient tarjoilee täyteläisen puhtaan soundin vaativaan sointutyöskentelyyn sekä vahvaa signaalia high gain-sooloihin. Soundissa riittää dynamiikkaa.

Tallamikki Pegasus toimii loistavasti progressiivisen rockiin ja metallin sekä muun raskaamman musiikin soitantaan, mutta pelittää mainiosti myös puhtaammissa soundeissa. Mikit on kiinnitetty suoraan runkoon, mikä lisää presenssiä ja resonanssia. Lisäksi push/pull-tyyppinen tone-potikka tarjoaa kelojen puolituksen, joten sävyjä on tarjolla laajasti.

Kitara toimitetaan laadukkaassa ESP USA Form-Fit -kotelossa aitoustodistuksen ja kitarahihnan kera.

Ominaisuudet
Rungon sivut: Mahonki
Rungon paksuus: 45mm
Kansi: Loimuvaahtera
Skaala: 25.5” (648mm)
Kaula: 3 palan vaahtera, läpi rungon -rakenne, kiiltolakattu viimeistely
Kaulan profiili: Extra Thin U
Kaulan paksuus: 1. nauha 20mm, 12. nauha 21mm
Kaularauta: 2-suuntainen, grafiittivahvikkeet
Otelauta: Eebenpuu, radius 305 mm
Nauhat: 24 Jescar FW57110 Extra Jumbo Stainless Steel
Satula: Leveys 42mm / R2
Talla: Floyd Rose Original
Virittimet: Sperzel Standard
Kaulamikrofoni: Seymour Duncan Sentient
Tallamikrofoni: Seymour Duncan Pegasus
Elektroniikka: Passiivi, 1x Volume, 1x Tone (Push/Pull), 3-asentoinen kytkin
Tehdasasennetut kielet: 9-42
Hihnatapit: Dunlop hihnalukot
Metalliosien väri: Kromi
Upotukset: Offset abalone dots
Reunanauhat: Natural Masked Pinstripes (runko), Valkoinen (kaula & lapa)
Lapa: Matching, loimuvaahtera
Väri: See Thru Black Sunburst
Viimeistely: Kiiltolakkaus
Kotelo: ESP USA Form Fit Case, Musta

Lisätietoja
MerkkiESP
SarjaESP USA
VäriRuskea
KätisyysOikeakätinen
Kielten määrä6
Skaala25.5"
Rungon tyyppiV Style
Rungon materiaaliMahonki
Kannen materiaaliQuilted vaahtera
Kaulan materiaaliVaahtera
Otelaudan materiaaliEebenpuu
Nauhojen määrä24
Mikkien määrä2
KaulamikkiKaksikelainen
TallamikkiKaksikelainen
Tallan tyyppiFloyd Rose