Friedman BE-100 Deluxe Head Kitaravahvistin

Friedman
Täysputkinuppi, Huippuluokan putiikkinuppi uskomattoman laajalla gain-alueella ja halutuimmilla modeilla! Brittisoundit ja Plexi modeilla, BE ja HBE Overdrive, 3 kanavaa, Itsenäiset gain- ja master volume säädöt, 100W, EL34 pääteasteputket, Laadukas häviötön efektilenkki, Kaksi 3-alueista EQ:ta, Huippulaadukkaat komponentit, Käsintehty USA:ssa, Musta Tolex, Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin
SKU
503203
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
4 249,00 €
Sisältäen alv 24%

Friedman BE-100 Deluxe on huippulaadukas ja monipuolinen kitaranuppi, johon on ladattu Friedmanin parasta osaamista mm. äärimmäisen ison gain-rakenteen ja erilaisten modien muodossa.

Friedmanin BE-piiriä on kehuttu brittisoundin ruumiillistumaksi, eikä syyttä. Sen ansiosta BE-100:sta on tullut yksi maailman halutuimpia ja suosituimpia 100-wattisia kitaranuppeja. Nyt uusi BE-100 Deluxe -versio vie tuon soundin aivan uudelle tasolle.

Kaikki alkuperäisen BE-100 -nupin tonaaliset ominaisuudet ovat tallella, mutta nyt tarjolla on paljon muutakin: BE-100 Deluxessa on kolme kanavaa. High gain-säröä tuottavalle HBE-kanavalle on omat gain- ja master -säädöt. Uusi Plexi-kanava on tehty Smallbox-vahvistimen pohjalta. Se toimii puhtaana, mutta siitä voi kaivaa gainilla ja volumella todella paljon asiaa. Lisäksi tarjolla on paljon uusia työkaluja soundin muovaamiseen juuri omiin korviisi ja soittotapaasi sopivaksi.

Vahvistimen ominaissoundi on säädettävissä joustavasti kanavista riippumattomilla sävysäädöillä, kuten master presence -potikalla, taajuusvasteeseen vaikuttavilla kytkimillä ja thump-säädöillä, joilla muutat alataajuuksien vastetta. Voit rakennella kanavakohtaisen perussoundin ja sitten käyttää näitä työkaluja ikään kuin pääteaste-EQ:na.

Lisäksi Friedmanin efektilenkki on markkinoiden ”läpinäkyvin”, eli se ei tosiaan väritä tai hävitä soundia ja toimii mahtavasti kaikenlaisten irtopedaalien ja efektilaitteiden kanssa.

Koko komeus on viimeistelty klassisella ulkonäöllä ja kestävällä, mustalla tolex-pinnalla.

Ominaisuudet
Käsinrakennettu USA:ssa
Teho: 100W
Pääteasteputket: 4x EL34
Etuasteputket: 5x 12AX7
Custom USA-Made Transformers
Kanavat: 3 (Clean, BE, HBE)
Säädöt (BE Channel): Gain, Master, Bass, Middle, Treble (jaettu HBE-kanavan kanssa)
Säädöt (HBE Channel): Gain, Master, Bass, Middle, Treble (jaettu BE-kanavan kanssa)
Säädöt (Plexi Channel): Gain, Volume, Bass, Middle, Treble, Fat Switch
Muut: Clean/Fat -kytkin, Dirt/Fat -kytkin, C45 Voicing -kytkin, Saturation-kytkin, Gain Structure -kytkin, Voice -kytkin, Thump (alataajuuksien vaste), Frequency (Thump-kytkimen vaikutusalue), Response-kytkin
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu, 1x Jalkakytkin
Liitännät ulos: 1x 6.3mm Efektilenkki lähtö
Kaiutinlähdöt: 2x 6.3mm plugi, 4/8/16 ohm, Impedanssin valinta
Mitat: (LxSxK): 743 x 311 x 222mm
Paino: 19.5kg
Viimeistely: Musta tolex
Mukana 2-painikkeinen jalkakytkin kanavan valintaan

Lisätietoja
MerkkiFriedman
Samantyyppisiä tuotteita