Victory V4 The Copper Pedal Preamp Etuastepedaali

Victory
Victory Amplification V4 Series, Made in the UK, Käsintehty putkietuaste ja overdrive putiikkipedaali, Perustuu V35 The Copper vahvistimeen, EL34-tyyppiset puhtaat soundit ja boostattua klassista rock-säröä, 1 kanava, 3-alueinen EQ, 3 Bass Mode -asetusta, Treble Boost, 2 toimintatilaa, Etäohjattavissa, Efektilenkki, Kestävä teräsrunko, Paino 1.65kg
SKU
670405
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
464,00 €
Sisältäen alv 24%

Victory V4 The Copper on erittäin laadukas ja kätevä 1-kanavainen täysputki-etuastepedaali, jota voit lisäksi käyttää särönä ja boostina. Se perustuu Victory V35 The Copper -vahvistimeen.

The Copper on todella kompakti pedaalietuaste neljällä putkella ja täysin putkipiiriin perustuvalla toiminnalla. Pedaali on mahtava valinta paljon liikkuvalle kitaristille, koska saat haluamasi terveen soundin silloinkin, kun isoa nuppia ei jaksa raahata mukaan. Pedaali mahtuu mukavasti pedaalilautaan ja on erinomainen työkalu myös studiossa!

V4 The Copper -pedaalissa on 1 kanava, joka yltää EL34-tyyppisestä puhtaasta klassiseen rock-säröön. Sävysäätöjä on runsaasti ja mm. alataajuuksien tiukkuuteen voi vaikuttaa 3-asentoisella kytkimellä. Treble boost tuo haluttua purevuutta ja soudin rakennetta voi säätää gainin lisäksi kahdella master-volumella. EQ vaikuttaa laajasti sävyihin sekä gainin ja särön luonteeseen, aivan kuten putkivahvistimessakin.

V4-etuastepedaalit tarjoavat kaksi erilaista toimintatilaa. ”Amp Through” -tila antaa täyden toiminnallisuuden ja voit käyttää sekä vahvistimen että pedaalin etuasteita. ”Standalone” -tilassa pedaali toimii ns. normaalina säröpedaalina ja on suositeltu esim. silloin, kun vahvistimessa tai muussa pedaaliin liitettävässä laitteessa ei ole efektilenkkiä. Voit käyttää pedaalia monella tapaa: perinteiseen tyyliin kitaran ja vahvistimen välissä, kitaran ja äänityslaitteiston välissä tai esim. vahvistimesi efektilenkissä.

Pedaali on ohjattavissa myös ulkoisella jalkakytkimellä TRS-liitännän kautta, jolloin pedaalia ei tarvitse välttämättä jättää lattialle pyörimään. Se on silti tehty kovaan käyttöön. Erittäin kestävä teräskuori ja suojatanko potikoiden edessä suojaavat laitetta ja putkia.

Ominaisuudet
Made in the UK
Kanavat: 1
Toimintatilat: 2 (Standalone / Amp Through)
Putket: 1x EC900, 3x CV4014
Säädöt: Master 1, Master 2, Bass Mode kytkin, Tone, Treble, Middle, Bass, Treble Boost jalkakytkin, Bypass jalkakytkin
Liitännät sisään: 1x 6.3mm Guitar Input, 1x 6.3mm Amp Through, 1x 6.3mm Loop In, 1x 6.3mm TRS Remote Switch
Liitännät ulos: 1x 6.3mm Loop Out, 1x 6.3mm Effect Out
Rakenne: Kestävä teräskuori, Metallinen suojatanko potikoille
Virta: 12VDC / 800mA minimum. Virtalähde mukana
Mitat: (LxSxK): 225 x 79 x 140mm
Paino: 1.65kg

Lisätietoja
MerkkiVictory
Samantyyppisiä tuotteita