Lava Cable Tightrope Ultramafic Solder Free Pedalboard Kit Kaapelisarja

LCTRKTHE, High-End Tightrope kaapelisetti pedaalilautaan, Huippulaadukas suojattu ja erittäin hyvin johtava matalan kapasitanssin johto, Sis. 3m (10ft) Silver-Plated Copper 20AWG patch-kaapelia ja 10kpl Tightrope R/A kulmaplugiliittimiä sekä kaapelileikkurin / kuorijan. Pro-tason kaapelitarvike, Ei kolvaustarvetta, Helppo asentaa, Krominväriset liittimet, Violetti kaapeli, Pikaohjeet mukana
SKU
295010
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
81,00 €
Sisältäen alv 24%

Lava Cable Tightrope Ultramafic Solder Free Pedalboard Kit on markkinoiden laadukkain tee-se-itse patch-kaapelisysteemi muusikoille ja äänen ammattilaisille. Yleensä kahta samanlaista pedaalilautaa ei olekaan ja siksi hyllystä napattu tietynpituinen kaapeli pedaalien välille ei läheskään aina ole se paras ratkaisu.

Säästä tilaa ja pidä lauta siistinä tekemällä johdotukset itse oikean mittaisiksi Lava Cable -kaapelisetin avulla! Setti sisältää kaiken tarpeellisen eli 3 metriä kaapelia, 10 liitintä ja kaapelinkatkaisu- ja -kuorintatyökalun sekä pikaohjeet.

Tässä versiossa on käytetty Lava Cablen kehittämää huippulaadukasta high-end patch-kaapelia: Mini Ultramafic -kaapeli on tehty 99.95% puhtaasta Silver Plated Copper (SPC) 20 AWG -johtimesta ja punotusta SPC-suojasta. Materiaali tuottaa paremman johtavuuden ja pienemmän resistanssin yhdessä 30pF/ft matalan kapasitanssin kanssa. Tämä vähentää huomattavasti signaalin häviötä ja takaa parhaan mahdollisen taajuusvasteen. Kaapeli on myös erittäin taipuisaa ja sopii mihin tahansa pedaalilautaan ja räkkiasennuksiin.

Asennus:

  1. Kuori Tightrope-kaapelin pää ohjeen mukaan
  2. Työnnä kaapeli Tightrope-plugiin ja käännä puoli kierrosta
  3. Kiinnitä liittimen pää ja käännä liittimen runkoa
  4. Katkaise kaapeli haluttuun mittaan ja asenna toisen pään liitin samaan tapaan

Lisäksi Lava Cablen YouTube-kanavalta löytyy erittäin selkeä asennusohje:

https://youtu.be/ZVIneye_qL0

Lisätietoja
MerkkiLava Cable
Samantyyppisiä tuotteita