Universal Audio UAFX Astra Modulation Machine Efektipedaali

Huippulaadukas studiotason stompbox-modulaatiopedaali, Mallinnetut Bucket Brigade modulaatio, Flanger/Doubler sekä Klassinen putkitremolo, Stereo/Mono, Live & Preset Mode toimintatilat, Tehokas UAFX prosessori, Vaatii 9VDC 400mA virtalähteen (saatavana erikseen)
SKU
MSGPMASTRA
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
399,00 €
Sisältäen alv 24%

Universal Audio UAFX Astra Modulation Machine vie sinut klassisten analogisten modulaatioefektien maailmaan. Pedaalissa on todella autenttiset bucket brigade- chorus- ja vibratoefektit, flanger/doubler sekä putkitremolo, joita ei aiemmin ole tämän kuuloisina koettu yhdessä stompbox-pedaalissa.

Pedaalissa on UAFX-prosessori, joka tuottaa äärimmäisen realistiset ja rikkaan kuuloiset soundit monona tai stereona. Pedaalissa on live- ja preset -toimintatilat. Päivityksiä sekä lisäsoundeja saa tuotua tietokoneelta USB-liitännän kautta.

Chorus Brigade

Erään 1976 julkaistun legendaarisen japanilaisen harmaan stompboxin täydellinen mallinnus tuottaa paksut chorukset ja hienot vibratot.

Flanger/Doubler
1970-luvun lopun harvinainen bucket-brigade räkkilaite mallinnettuna - todella orgaaniset flanger- ja doubler -soundit, ikoninen ”whoosh” -efekti… tällä maustat soundiasi villiinkin suuntaan.

Trem 65
Putkitremolo 1960-luvun amerikkalaisesta vahvistimesta. Syvä ja dynaaminen soundi ja hienot tekstuurit upeasti mallinnettuna.

Ominaisuudet
Säädöt: Speed, Depth, Intensity, Mode-kytkin, Store-kytkin, A/B-kytkin, Shade, Shape, Mode, On/Off -jalkakytkin, Preset-jalkakytkin
Liitännät sisään: 2x 6.3mm plugi (Mono/Stereo)
Liitännät ulos: 2x 6.3mm plugi (Mono/Stereo), USB-C
True/trails bypass
Virta: 9VDC 400mA Center-negative (saatavana erikseen)

Lisätietoja
MerkkiUniversal Audio
Samantyyppisiä tuotteita