Casio LK-S450 Black Kosketinsoitin

Casiotone LKS450BK Keyboard, Edullinen kosketinsoitin soittotreeneihin havainnollisella valo-opastuksella , 61 kosketinta, Selkeä ja helppokäyttöinen, Toiminta-aika paristoilla noin 3 tuntia, 600 soitinääntä, 48 äänen polyfonia, 200 rytmikuviota, 160 valmista kappaletta treenaamiseen, Casio Chordana Play opetustoiminnot iOS & Android -sovelluksella, Omat kaiuttimet 2x 2.5W, Runsaasti efektejä, Metronomi, Transponointi, Kuulokelähtö, Linjalähtö, Liitäntä kaikupedaalille, USB-liitäntä, Irrotettava nuottiteline, Paino 4.6kg, Musta, Virtalähde mukana
SKU
FMLKS450
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
325,00 €
Sisältäen alv 24%

Casio LK-S450 tarjoaa innostavaa soitonopiskelua valo-opastuksella! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa soitonoharrastusta - LK-S450 tarjoaa uusia, viihdyttäviä tapoja omaksua uusia kappaleita. Helppotajuisen ohjauspaneelin alta löytyy laaja valikoima huippusoundeja, mielenkiintoisia lisätoimintoja, sekä opetusopas omatoimiseen harjoitteluun.

Opetustoiminnot

Suosikkibiisin opiskeleminen ei koskaan ole ollut yhtä helppoa, LK-S450 indikoi selkeästi seuraavan soitettavan äänen. Kappale kuin kappale on opeteltavissa muutamassa minuutissa koskettimistoon upotetun valo-opastuksen avulla. Step-Up Lesson tila tukee etenemistäsi eri vaikeusasteiden läpi. LK-S450:sen avulla voit nauttia omatoimisesta musiikinopiskelusta kotoa käsin.

Jammaa musiikinopiskelun tahdissa
Etsi oma suosikkikappaleesi laajasta kokoelmasta ja jammaile mukana. Tee opiskelemisesta entistä hauskempaa laadukkaan säestysominaisuuden avulla.

Soundi, joka motivoi soittoinnostusta
LK-S450 on kompaktiudestaan huolimatta varustettu Casion hienostuneimmalla AiX-äänilähteellä. Yli 600 soundin äänikirjasto tarjoaa ammattimaista ilmaisuvoimaa genretä katsomatta. Jokainen soittokerta on mieltä ylistävä kokemus.

Herätä musiikkisi eloon
LK-S450 tarjoaa ilmeikkään ja yllättävän matalalle soivan äänimaiseman Horizontal Bass Reflex -teknologian ja surround-toiminnallisuuden avulla. Tasapainoisen selkeä sointi säilyy kaikilla voimakuuksilla basso- ja diskanttitaajuuksia automaattisesti säätävän Volume-Sync EQ -toiminnon avulla. LK-S450 tarjoaa ilmeikästä ja sykkivää soundia!

Valo-opastus
Koskettimistoon upotettu valo-opastus toimii väsymättömänä opettajana mihin vuorokauden aikaan tahansa. Harjoittele soittoasi 160 esiohjelmoidun kappaleen tahdissa, tarvittaessasi voit hidastaa tempoa tai harjoitella oikeata ja vasenta kättä erikseen.

Rentouttavaa musisointia
Musiikki on oiva väline rentoutumiseen ja irrottautumiseen arjen kiireistä. LK-S450 tarjoaa tähänkin ratkaisun monipuolisine lisäominaisuuksineen. Soita ja jammaile suosikkikappaleittesi tahdissa laadukkaan säestysautomatiikan avulla. Tai laula karaokea esiohjelmoitujen kappaleiden tahdissa. LK-S450 toimii myös laadukkaana Bluetooth-kaiuttimena tai langattomana MIDI-koskettimistona kytkemällä siihen lisävarusteena saatavan WU-BT10 MIDI & Audio -adapterin. Chordana Play -applikaatio vuorostaan mahdollistaa toimintojen yksilöllisen räätälöinnin. Muuta audio-tiedostojen tempoa ja sävelkorkeutta, tai luo backing-track mistä tahansa kaupallisesta audiotiedostosta Cancel Melody -toiminnon avulla, joka minimoi keskelle panoroidun informaation. Mukana on myös selkeä nuottikuva tai ns. Piano Roll -näkymä.

Kompakti muotoilu
Kompaktin tyylikäs LK-S450 mahtuu pieneenkin tilaan tai on helposti otettavissa mukaan. Kitarahihnan avulla voit ottaa soittimen Keytar-tyylisesti kaulaan. Helppokäyttöisyyttä korostaa mm. muistipaikat ja selkeä LCD-näyttö.

Ominaisuudet
61-äänen dynaaminen koskettimisto valo-opastuksella
Kosketindynamiikka 3 tasoa
Valo-opastus (maks. 10 samanaikaista kosketinta)
48 äänen polyfonia
600 soitinääntä
Koskettimiston Layer- ja Split -asetukset (päällekkäiset soundit sekä jaettu koskettimisto)
Reverb (20 tyyppiä), Chorus (10 tyyppiä) ja DSP
Metronomi
Kappaleet: 160 esiohjelmoitua kappaletta, 200 käyttäjän muistipaikkaa, oikea ja vasen käsi erikseen
Lesson-opetustoiminto: 3-tasoa (KUUNTELE, KATSO, MUISTA, EASY MODE, Oikea ja vasen käsi erikseen, AB-luuppaus, Sormitusopas, Sävelkorkeuden opastus, esityksen arviointi
Sointuopas
Tallennustoiminnot: soolosoitin, rytmiraita, moniraita (6 raitaa)
Viritystoiminnot: Hienosäätö (A4=415.5 - 465.9 Hz)
Transponointi, oktaaviala (-3 oktaavia - +3 oktaavia)
Tuetut älylaitteet: iOS ja Android (Langallinen USB)
16-kanavainen multitimbraalisuus
Liitännät: Kuulokkeet (3.5mm ministereoplugi), MIC IN -liitäntä, Audio In (3.5mm ministereoplugi), USB TO HOST (micro-B), USB TO DEVICE (A-type), Pedal (sustain, sostenuto, soft tai metronomi)
Virta: 9.5VDC virtalähde toimitetaan soittimen mukana, Paristokäyttö: 6 x AA
Kaiuttimet: 2x 2.5 W
Mitat: 93 x 25.8 x 8.4 cm
Paino: 4.6 kg

Lisätietoja
MerkkiCasio
Samantyyppisiä tuotteita