Roland ELCajon EC-10 Electronic Layered Cajon

Roland
EC10 El cajon, Hybridi cajon-rumpu, Aito akustinen soitin ja lisänä laadukkaat elektroniset soundit, Lyöntipinta sapelemahonkia, 6.5” kaiutin, 2 itsenäistä lyöntipintaa elektronisille soundeille, 30 erilaista äänisettiä, Teho 3W, Linjalähtö ja linjatulo, Triggeriherkkyyden säätö, Paino 6 kg
SKU
RREC10
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
503,00 €
Sisältäen alv 24%

Roland ELCajon EC-10 on ainutlaatuinen ja monipuolinen elektroninen cajon-rumpu, joka mahdollistaa äänien kerrostamisen elektronisten soundien avulla. EC-10 on aito akustinen ja normaalin kokoinen cajon, joka kuulostaa hyvältä jo sellaisenaan. Lisäarvoa soittimeen tuo Rolandin teknologia, jonka avulla akustiseen cajon-soundiin voidaan kerrostaa jokin elektroninen ääni. Se voi olla esimerkiksi perinteinen perkussiosoitin, kuten tamburiini tai shaker, tai jokin elektroninen rumpu tai efekti.

EC-10 EL Cajon antaa hybridisoittimen monipuolisuuden ja mahdollisuudet kaikille cajon-soittajille. Se on paristokäyttöinen ja omalla kaiuttimella varustettu, siis täysin itsenäinen soitin. Tarvittaessa voit käyttää sitä myös mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla.

Cajonin päällä sijaitsevat säätimet ovat helppoja operoida myös soiton aikana. Soundiryhmät vaihtuvat omilla napeilla ja ryhmien soundivariaatiot saa vaihdettua omilla napeilla. Takapaneelin äänenvoimakkuuden säätimellä asetetaan elektronisten soundien voimakkuus ja Trigger Balance -potikalla säädetään kahden elektronisen soundin välistä balanssia. Myös cajonin triggausherkkyys on muutettavissa oman soittovoimakkuuden ja -tyylin mukaiseksi.

Kaikki äänisetit sisältävät kaksi itsenäistä soundia, joita soitetaan cajonin keskeltä ja reunasta. Soundivalikoimassa on monipuolinen kattaus akustisia ja elektronisia perkussioita, jotka sopivat useisiin erilaisiin musiikkityyleihin. Mukana on myös studioluokan cajon-soundeja, jotka lisäävät soittoon syvyyttä live-tilanteissa.

Ominaisuudet:
Lyöntipinta: Sapelemahonki
Resonanssilaatikko: MDF (Medium Density Fiberboard)
Kaiutin: Koaksiaali 16 cm (6,5”)
Ulostuloteho: 3 W
Kerrostetut äänimahdollisuudet: 30 (Cajon 10, Perkussio 10, SFX 10)
Kerrostetut äänisisällöt: 2 (Head, Edge)
Säädöt: Volume, Trigger Balance
Liitännät: 1x 6.3mm Sound Out, 1x 3.5mm stereo Mix In, Virtaliitin AC-adapterille
Paristokäyttö: 6 x AA, jopa 12 tunnin soittoaika
Verkkovirta: Mukana AC-adapteri (DC 5.7V 250mA)
Mitat (K x L x S): 495 x 295 x 298 mm
Paino: 6 kg

Lisätietoja
MerkkiRoland
Samantyyppisiä tuotteita