Bogner Ecstasy 3534 Head Kitaravahvistin

Bogner
USA:ssa käsintehty boutique-vahvistin, Huippulaadukas kompakti ja monipuolinen putkinuppi, 35W Class AB, 3 kanavaa, Kanavakohtaiset säädöt, 3-alueinen EQ, Sisäänrakennettu keinokuorma, ECC83 etuasteputket, EL34 pääteasteputket, Efektilenkki paluun tasonsäädöllä, 3 kaiutinlähtöä, Sis. 4-painikkeinen jalkakytkin, Musta tolex
SKU
502130
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
2 444,00 €
Sisältäen alv 24%

Bogner Ecstasy 3534 Head edustaa Bognerin pitkää ja tinkimätöntä soundiperintöä ja tuo legendaarisen Ecstasy-lippulaivanupin soundit kompaktiin kokoon mahtavan kuuloisena pakettina!

Ecstasy 3534 on tehty käsityönä USA:ssa. Siinä on kolme itsenäistä kanavaa, jotka tarjoavat samaa soundia ja fiilistä kuin alkuperäinen high-gain -isoveljensäkin. 35W teho ja kompakti koko sopivat tämän päivän kitaristin tarpeisiin erinomaisesti. Pääteaste rakentuu EL34-putkien ympärille.

Lisäksi nupissa on monia soundivaihtoehtoja lukemattomiin eri tarpeisiin ja niinpä se on kotonaan niin studiossa kuin keikoilla. Nupissa on Vintage Mode, jolla kakkoskanava muuntuu klassiseen plexi-soundiin, joka on tuttu alkuperäisestä Ecstasy 101b -mallista. Sama tila tuo kolmoskanavaan suositun Ecstasy Blue -soundin. Dynamic Mode muuntaa klassisen 101b-soundin Ecstasy 20-vuotismallin modernimpaan sävymaailmaan.

Jokainen Bogner-vahvistin ja kaiutinkaappi rakennetaan käsityönä vain parhaita materiaaleja ja osia käyttäen. Kun hankit Bognerin, saat huippuluokan laitteen, jonka soundeista riittää iloa vuosiksi ja joka on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Bognerin tuotteet on tehty tarjoamaan kitaristille maailman paras ja luotettavin soittokokemus.

Ominaisuudet
Teho: 35W
Pääteasteputket: 2 x EL34
Kanavat: 3, itsenäisillä piireillä
Säädöt (etupaneeli): On/Standby, Presence, Excursion Switch, Volume 1, Treble, Middle, Bass, CH1 Mode Switch, Gain 1, Volume 3, Volume 2, Treble, Middle, Bass, CH3 Mode Switch, Gain 3, CH2 Mode Switch, Gain 2, Channel Select, Boost On/Off
Säädöt (takapaneeli): Return M.V., Assign FX On/Off, Assign FX 0 / Auto / CH2 & 3, Power On/Off
Jalkakytkin: Kanavan vaihto, Efektilenkki
Efektilenkki: On, Paluun tason säädöllä
Liitännät sisään: 1x Instrumentti, Efektilenkki paluu
Liitännät ulos: 2x Kaiutinlähtö 4/8/16 ohm, Efektilenkki lähtö
Paino: 8.9kg
Mitat (L x S x K): 375 x 184 x 165 mm
Jalkakytkin: Mukana, Channel 1, Channel 2, Channel 3, Boost, FX Loop
Käsintehty USA:ssa

Lisätietoja
MerkkiBogner
Samantyyppisiä tuotteita