-11.39%

BOSS GT-1 Multiefekti kitaralle

Boss
Boss GT1, Ensiluokkaista soundia liikkuvalle kitaristille! Helppokäyttöinen efektilauta laadukkailla soundeilla, Valtava soundivalikoima, Hyvät soundin muokkausmahdollisuudet, Toimii myös paristoilla tai 9VDC virralla (Virtalähde saatavana erikseen)
SKU
RBGT1
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
Tarjoushinta 249,00 € Normaalihinta 281,00 €
Sisältäen alv 24%

Erittäin helposti mukana kulkeva ja helppokäyttöinen GT-1 tuottaa ammattitason soundeja missä tahansa soitatkin. Tehokkaan BOSS GT-sarjan prosessorin vauhdittamana se antaa Sinun käyttöösi valtavan valikoiman maailmanluokan vahvistimia ja efektejä kaiken tyyppiseen musiikkiin. Virtaviivaisella käyttöliittymällä soundien tekeminen on nopeaa ja intuitiivista, määritettävä kontrollikytkin sekä ohjauspedaali puolestaan antavat mahdollisuuden kontrolloida efektejä dynaamisesti reaaliajassa. BOSS Tone Central-verkkosivuilta saat ladattua ilmaisia lisä-patcheja, muokkaussoftan ja muuta. GT-1 sopii yhtä hyvin niin aloittaville soittajille, viikonloppusotureille kuin matkustaville muusikoille, kompakti paketti kestää keikkailun rasitukset helposti.

  • BOSS:in eturivin prosessori puristettuna kevyeen ja pienikokoiseen lattiamalliin
  • Modernia muotoilua ilman teräviä kulmia, turvallinen kuljettaa kitarapussissa
  • Easy Select- ja Easy Edit-toiminnot nopeisiin valintoihin ja patchien muokkaukseen
  • Saat neljästä AA –paristosta jopa seitsemän tuntia soittoaikaa katusoittoon ja mobiilikeikoille
  • Oma kontrollikytkin ja ohjauspedaali; liitin jalkakytkimelle/ohjauspedaalille sekä USB
  • Lataa soittovalmiita pro patcheja ilmaiseksi BOSS Tone Central-verkkosivuilta

Poikkeuksellinen soundi

Eturivin GT –prosessorinsa ansiosta GT-1:ssä on paljon tyypillistä kompaktia multiefektiä parempi sointi sekä muokkausmahdollisuudet. BOSS-prosessoinnin historia on sormissasi, OD-1 Overdriven tyylisistä klassikoista MDP-teknologian mahdollistamiin moderneihin efekteihin. Käytössäsi on myös valtava valikoima ihanteellisen soundin ja vasteen omaavia COSM –vahvistinsoundeja vintagelegendoista alkuperäisiin BOSS –vahvistimiin. Acoustic Simulatorin, Guitar Simulatorin ja muiden erityisvahvistimien ansiosta käytössäsi on suuri joukko soundivaihtoehtoja, mukana on jopa loopperi, jolla saat vauhtia harjoituksiin ja keikalle.

Kannettava soundipartneri

GT-1 suunniteltiin liikkuville muusikoille. Se on hämmästyttävän kevyt ja pienikokoinen laite, joka silti on kestävä kuten BOSS-laitteet ovat perinteisesti olleet. Modernin muotoilunsa ansiosta se on helppo sujauttaa kitarapussin tarviketaskuun, siinä ei ole teräviä kulmia, joten kitarasi säilyy vaurioitta. Verkkovirta tai paristot antavat joustavuutta eri tilanteisiin, paristoissa riittää virtaa jopa seitsemäksi tunniksi katusoittoa tai muita mobiilikeikkoja silmällä pitäen

Helppoa patchien valintaa ja soundien tekemistä

GT-1:llä on helppoa löytää tyyliisi sopivia upeita sointeja ja aivan yhtä helppoa on muokata niitä eteenpäin. Aloittavat kitaristit löytävät mahtisoundeja samantein, kokeneemmat soittajat puolestaan arvostavat sitä, kuinka nopeaa ja intuitiivista soundien muokkaaminen on. Easy Select-toiminnolla saat valittua patcheja tyylin, särön tai efektityypin mukaan, Easy Editillä puolestaan saat muokattua särön määrää, modulaatiota ja kaikusoundeja erittäin helposti. Omilla efektiryhmien paneelinäppäimillä saat helposti kytkettyä niitä päälle/pois, niillä pääset myös halutessasi vääntämään soundia mikroskooppisen tarkasti.

BOSS Tone Central ja BOSS Tone Studio

BOSS Tone Central-verkkosivuilta löydät yllin kyllin ilmaisia GT-1:n patch-kokoelmia mihin tahansa musiikkityyliin. Ammattikitaristien rakentamat patchit ovat soittovalmiita saman tien, ne ovat mainioita lähtöpisteitä niille kitaristeille, jotka haluavat luoda omia kustomoituja soundeja. Ilmainen BOSS Tone Studio –softa on täysi editori/kirjastointiohjelma GT-1:lle sekä integroitu pääsy BOSS Tone Centralin patch-valikoimiin.

Maksimikontrolli pienessä tilassa

GT-1:n kolme jalkakytkintä on fiksusti suunniteltu siten, että niillä saat valittua patchit, viritysmittarin, looperin ja muita toimintoja pienimmässä mahdollisessa tilassa. Oma CTL1-kytkin voidaan vapaasti asettaa toiminnoille kuten tap tempo, efekti päälle/pois ja niin edelleen, ohjauspedaali ja sen varvaskytkin puolestaan voidaan asettaa äänenvoimakkuudelle, wahille ja lukuisalle määrälle muita parametrejä. Jos kaipaat lisää kontrollia, laitteessa on myös liitin kahdelle ulkoiselle kytkimelle tai yhdelle ohjauspedaalille. BOSS Tone Centraliin ja BOSS Tone Studioon pääsyn lisäksi GT-1:n USB-liitin mahdollistaa soundien äänittämisen ja re-amppaamisen omaa äänityöasemaohjelmaasi käyttäen.

Huom: Virtalähde saatavana erikseen, 9VDC 200mA (center negative).

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita