BOSS Pocket GT Guitar Effects Processor Multiefekti

Boss
Taskuun mahtuva laadukas multiefekti kitaralle ja bassolle, YouTube-integraatio ja oppimistoiminnot, Videoiden hallinta suoraan laitteesta, Center Cancel -toiminto tekee videoon tilaa omalle soitollesi, Mallintava vahvistin ja efektipedaali, Toimii myös USB äänikorttina, Yli 100 vahvistin- ja efektityyppiä, Bluetooth-striimaus ja linjaliitännät, Selkeä LED-näyttö, Sisäinen ladattava akku 4h kestolla, Paino 160 g
SKU
RBPOCKETGT
  • Helsingin myymälä Varastossa
  • Tukku Kysy saatavuus
289,00 €
Sisältäen alv 24%

BOSS Pocket GT on uudenlainen hauska tapa harjoitella, jammailla sekä tulla joka päivä paremmaksi. Yhdistämällä ensiluokkaisia BOSS-kitara- ja bassosoundeja integroituun YouTube-oppimiseen, tämä taskukokoinen vahvistin/efektiprosessori muodostaa parin älypuhelimesi tai tablettisi kanssa. Sinulla on käytössäsi paras mihin tahansa liikkuva opetusstudio.

Katso YouTube-sisältöä BOSS Tone Studio-sovelluksessa ja rakenna kappalelistoja, aseta loop-merkkipisteitä ja muuta. Käytä monipuolisia muokkausvälineitä ja emuloi kuuluistien soittajien soundeja tai rakenna kokonaan uusia omia. Automaattisella user-muistien vaihdolla saat muutettua soundeja YouTube-videon soidessa! Mukana on myös muita erinomaisia ominaisuuksia kuten musiikin striimaaminen Bluetoothilla sekä USB audio interface -toiminnallisuus. Pocket GT on tuiki tarpeellinen kumppani, jota ilman yhdenkään kitaristin ei soisi olevan.

Pocket GT tekee YouTube:sta oppimisen helpommaksi ja tuottavammaksi kuin koskaan aiemmin. Tässä miniatyyrikokoisessa hardware-laitteessa on ääniprosessori sekä audioliitännät - oheissovellus BOSS Tone Studiosta puolestaan löytyy YouTube-selain, joka striimaa äänet Pocket GT:lle sekä monipuoliset työkalut soundien nopeaan muokkaukseen. Tällä integroidulla lähestymistavalla käyttöönotto on yksinkertaista ja sovellusten välinen pomppiminen saadaan minimoitua. Voit nauttia studioluokan kitarasoundeista ilman hässäkkää, katsella verkko-oppitunteja sekä jammailla videoiden mukana.


Ensiluokkaiset GT-vahvistimet ja -efektit
Huippusuositun GT-1-lattiamallin kanssa identtisellä soundiosalla varustettu Pocket GT antaa käyttöösi yli 100 maailmanluokan vahvistinta ja efektiä kämmenelle sopivana pakettina. 99 user-muistipaikassa on soundeja soittovalmiina, mutta voit kustomoida niitä tai tehdä omia alusta alkaen. Koska Pocket GT ja GT-1 jakavat saman DNA:n, tallennetut vahvistin- ja efektiasetukset ovat vaihtokelpoisia BOSS Tone Studio-editorien kautta.

Bluetooth-striimaus, USB Audio ja muuta
Pocket GT ei toimi pelkästään YouTuben kanssa – saat myös striimattua langattomasti lähes minkä tahansa musiikkisovelluksen ääntä Bluetoothin kautta ja soitettua mukana. Käytössäsi on myös Aux In - liitin, jota voit käyttää musiikkisoittimelle, jossa ei ole Bluetoothia tai rumpukoneelle tai muulle laitteelle. Jos teet musiikkia pöytäkoneella, voit käyttää Pocket GT:tä USB:n kautta ja äänittää miksausvalmiita kitararaitoja audio-ohjelmallasi. Kun kaipaat soundi-inspiraatiota, BOSS Tone Centralista löydät paljon mahtavia patcheja ladattavaksi.


Tärkeimmät ominaisuudet:
Erittäin kompakti kitaran vahvistin/efektiprosessori, tehokkaita oppimistoimintoja
Oheissovellus BOSS Tone Studio (iOS/Android/Mac/Windows), sisäänrakennettu YouTube-selain sekä monipuoliset työkalut soundinmuokkauksiin
Tee videosoittolistoja sekä aseta A/B-merkkipisteitä osien toistoa varten
Aseta eri user-muistipaikkoja merkkipisteille ja vaihda soundeja automaattisesti videon toiston aikana
Autenttinen GT-äänilähde, yli 100 vahvistinta ja efektiä soittovalmiina ilman latenssia
99 user-muistipaikkaa (vahvistin- ja efektiasetukset ovat yhteensopivia lattiamalli GT-1:n kanssa)
Striimaa musiikkia langattomasti Bluetoothin kautta tai käytä linjalähtöä tai -tuloa
Ohjaa kappaleen/videon toistoa siihen tarkoitetuilla näppäimillä
Center Cancel-toiminto vähentää kitarasoolojen ja laulujen äänenvoimakkuutta videoissa ja musiikkiraidoissa
Sisäänrakennettu ladattava akku, jopa neljä tuntia toiminta-aikaa
Oma viritysmittari, omat näppäimet nopeaan käyttöön
USB-audio interface audio-ohjelmilla äänittämiseen
Lataa lisää patcheja BOSS Tone Central:sta


Tekniset ominaisuudet
Efektit ja mallinnukset: 108 erityyppistä
Muistipaikat: 99 käyttäjän soundia (yhteensopivat asetukset BOSS GT-1:n kanssa)
Äänenlaatu: 44.1kHz, 32bit/24bit
Näyttö: LED
Säädöt: 4 säätöpotikkaa, 3 pikapainiketta, 3 videon ohjausnappia, Center Cancel On/Off, Master Volume, Virta On/Off
Bluetooth: v4.2, A3DP, AVRCP, GATT Midi over Bluetooth
Liitännät sisään: 1x Instrument In, 3.5mm Stereo Aux in linjatulo
Liitännät ulos: 3.5mm Stereo Phones / Rec Out linjalähtö, USB Micro-B
Virta: Sisäinen li-ion akku, Kesto n. 4h, lataus USB-kaapelilla tai USB-laturilla (saatavana erikseen, 5V 500mA tai enemmän)
Mitat (LxKxS): 71 x 28 x 129 mm
Paino: 160 g
Sisältää: Käyttöohje (englanninkielinen), Micro USB -kaapeli

Lisätietoja
MerkkiBoss
Samantyyppisiä tuotteita