DV Mark Raw Dawg 60 Kitaravahvistin

DV Mark
Ultrakevyt & minikokoinen kitaranuppi, Eric Gales nimikkomalli, 1 monipuolinen kanava, 6205 etuasteputki, Teho 60W 4 Ohm tai 50W 8 Ohm, 3-alueinen EQ, Digitaalikaiku, Efektilenkki, Linjatulo, Paino vain 2 kg!
SKU
563039
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
477,00 €
Sisältäen alv 24%

DV Mark Raw Dawg 60 on kompaktin kokoinen Eric Gales Signature -kitaranuppi. Se on todella kätevän kokoinen vahvistin etuasteputkella, kaikuefektillä, 3-alueisella EQ:lla ja efektilenkillä. Lisäksi nupista löytyy linjatulo sekä kuulokelähtö esim. tilanteisiin, jossa haluat treenata muita häiritsemättä. 6205-tyyppinen putki tuo tähän 1-kanavaiseen laitteeseen sopivasti lämpöä ja potkua. Soundi on erittäin selkeä ja toimii mahtavana alustana esim. irtopedaaleille.

Amerikkalainen blues rock -kitaristi, sessiomuusikko Eric ”Raw Dawg” Gales tutustui DV Markin kitaravahvistimiin ja vakuuttui samantien. DV Mark ja Gales kehittivät miehen makuun tämän reissumallin nupin, joka painaa vain 2 kiloa ja on tehonsa puolesta sopiva esim. pienille keikkapaikoille ja treenikäyttöön. Vaihdettava jännite mahdollistaa käyttämisen ympäri maailmaa.

Ominaisuudet
Etuaste: 6205 putki
Vahvistimen teho: 60W @ 4 Ohm / 50W @ 8 Ohm
Kanavat: 1
Säädöt: Level, EQ Bass / Mid / High, Reverb
Efektit: Digitaalikaiku
Sisääntulo jalkakytkimelle (kaiku päälle/pois, saatavana erikseen)
Linjatulo
Efektilenkki
Kuulokeliitäntä
Jännitteen valinta 240V/120V
Kaiutinlähdöt: 2x Parallel (vähintään 4 Ohm)
Mitat (leveys x korkeus x syvyys): 200 x 70 x 221 mm
Paino: 2 kg

Lisätietoja
MerkkiDV Mark
Samantyyppisiä tuotteita