EMG JH HET Set F-Spaced Black Chrome Kitaramikrofonisetti

EMG
EMG JH F Set, James Hetfield Signature aktiivimikkisetti, EMG JH-N, EMG JH-B F-Spaced, Floyd Rose Spacing, Kelluvatallaisiin kitaroihin, Sisältää potikat, asennustarvikkeet, johdot ja liittimet, Helppo asentaa pikaliittimillä, Musta kromi
SKU
2600440F
  • Helsingin myymälä Kysy saatavuus
  • Tukku Kysy saatavuus
  • Turun myymälä Kysy saatavuus
228,50 €
Sisältäen alv 24%

EMG JH "HET" Set F-Spaced on James Hetfieldin nimikkomikkisetti. Vuonna 2009 James otti yhteyttä EMG:n johtajaan Rob Turneriin ja pyysi tätä suunnittelemaan mikit, joissa on passiivimikin selkeys ja hyökkäävyys mutta säilyttäen aktiivimikin sävyn.

Paketti sisältää tummilla kromikuorilla ja EMG:n "solderless installation system"- pikaliittimillä varustetut kaula- ja tallamikit sekä kaikki tarvittavat johdot ja liittimet. JH-N -mikissä on erilliset normaalia pidemmät keraamiset napapalat, minkä takia myös magneettisydän on isompi kuin EMG-60 -mikissä. Tämä tuottaa enemmän atakkia ja tehoa sekä täyteläisempää alakertaa kaula-asennossa.

JH-B:ssä käytetään samaa magneettisydäntä, mutta keraamisten napapalojen sijaan teräspaloja. Tämä säilyttää tutun tiukan atakin, pitäen kuitenkin myös alataajuudet puhtaana.

Tässä F-spaced -mallissa tallamikin napapalat ovat leveämmillä väleillä ja setti soveltuu kitaroihin, joissa on esim. Floyd Rose -tyyppinen kelluva talla tai muu tremolotalla, jossa kielet ovat kauempana toisistaan.

Setti sisältää:
1x EMG JH-N Black Chrome kaulamikrofoni
1x EMG JH-B F-Spaced Black Chrome tallamikrofoni
2x 25K volume-potikka
2x 25K tone-potikka
1x stereojakki
1x liitäntäpiirilevy
2x mikkikaapeli
4x liitäntäkaapeli
1x ulostulokaapeli
1x paristokaapeli
1x paristoliitin
2 paria asennusruuveja + jousia

Lisätietoja
MerkkiEMG
Kieliä6
TyyppiKaksikelainen
Aktiivi / PassiiviAktiivi
PaikkaSetti (kaula, talla)
MitoitusHumbucker, Trembucker
MagneettiKeraaminen
VoimakkuusHigh
HurinatonKyllä
Kaapelin tyyppiPikaliitin
Kuori & väriMusta kromikuori
ArtistiJames Hetfield
Samantyyppisiä tuotteita